SeOppi-lehden logo

SeOppi-lehti ilmestyy jälleen huhtikuussa

netti-seoppi

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti SeOppi ilmestyy jälleen huhtikuussa 2014

SeOppi on ainoa e-oppimisen alalla ilmestyvä jäsenlehti. Lehti tarjoaa ajankohtaista ja syventävää tietoa e-oppimisen uusista ilmiöistä, tuotteista ja ratkaisuista sekä niiden hyödyntämisestä. SeOppi-lehti kokoaa alan ammattilaiset, yritykset, yhteisöt sekä toimijat ja johdattaa e-oppimisen tiedon äärelle.

Vuoden ensimmäisen SeOppi-lehden liitteenä ilmestyy ITK2014-konferenssin näytteilleasettajajulkaisu, josta on mahdollisuus ostaa ilmoitustilaa. Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi.

Näyttelyosastolla alan yritykset, tuotteiden ja palvelujen tarjoajat sekä konsultit ja kouluttajat esittäytyvät konferenssiyleisölle. Moni pitkäaikainen asiakassuhde onkin alkanut juuri ITK -konferenssista, jossa paikalla ovat niin opetusalan päättäjät, tekijät kuin hallinnon edustajatkin. Kaikkien näytteilleasettajien peruskuvaus ja yhteystiedot tulevat näyttelyjulkaisuun, joka jaetaan konferenssin kävijöille.

Varaathan ilmoitus- ja artikkelitilasi hyvissä ajoin – lehteen tulevan aineiston viimeinen toimituspäivä on 20.2.2014! Suomen eOppimiskeskus ry:n päättäville yhteisöjäsenille artikkeli- ja ilmoitushinnoista 10 % jäsenalennus.

SeOppi 1/2014 -lehden mediatiedot: pdf | SlideShare

Lisätietoja
[email protected]
www.eoppimiskeskus.fi/tietopalvelut/seoppi