Arviointiosaamisen kehittäminen alakoulussa

Haluatko vahvistaa arviointiosaamistasi ja saada uusia työtapoja arviointityöhön?

Arviointiosaamisen kehittäminen alakoulussa -koulutus tarjoaa monipuolisia työtapoja, joiden avulla voit kehittää arviointiosaamistasi uusien lukuvuosiarvioinnin kriteerien mukaisesti.

Lue lisää

Datataitava oppilaitos

Kaipaatko syvempää ymmärrystä datan käytöstä oppilaitosmaailmassa? Mitä data- ja alustataloudesta tulisi ymmärtää ja mikä niiden rooli on oppilaitoksissa? Tule osaksi tulevaisuuden tiedonhallinnan muutosta ja sukella reilun datatalouden maailmaan Datataitava oppilaitos -opintopiirissä!

Lue lisää

Digikilta

Digikilta on laaja verkostohanke esi- ja perusopetuksen sähköisten oppimisympäristöjen kehittämiseksi. Kehitystä ohjataan tutkimustiedolla, jota hyödynnetään teemapajoissa ja webinaareissa.

Lue lisää

Digisiivet 55+

DIGISIIVET 55+ on koulutuskokonaisuus, joka on suunnattu 55-vuotiaille ja vanhemmille henkilöille, jotka haluavat kehittää media- ja digitaitojaan sekä hankkia tekoälyyn liittyvää osaamista työmarkkinoita varten.

Koulutus koostuu kolmesta 1 opintopisteen moduulista ja yhdestä 2 opintopisteen moduulista (yhteensä 5 op).

Lue lisää

Oppimisanalytiikka avuksi oppimiseen

Tiedolla johtamisen ja oppimisanalytiikan työkaluja opettajan, koulun ja opetuksen järjestäjän käyttöön.

Lue lisää

Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailu

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu, jossa etsitään vuosittain parhaita digitaalisia oppimisratkaisuja.

Lue lisää

Tekoälyllä tuloksia kieltenopetukseen

Hankkeen tavoitteena on kehittää tekoälyavusteinen työkalu interaktiivisten oppimateriaalien tuotantoon sekä selvittää, mitä erilaisia mahdollisuuksia tekoäly tuo digitaalisen oppimateriaalien tuottamiseen ja miten sisältöjä voitaisiin käyttää joustavasti osana opetusta.

Lue lisää

Valtakunnallinen OppilasAgentti-toiminta

Hankkeen tavoitteena on turvata OppilasAgentti-verkoston itsenäinen toiminta sekä valtakunnallinen kehittäminen ja levittäminen. Verkoston toiminta perustuu aktiiviseen fasilitointiin.

Lue lisää

Yhdessä verkossa – vuorovaikutusta ja osallisuutta verkko-oppimiseen

Yhdessä verkossa – vuorovaikutusta ja osallisuutta verkko-oppimiseen -hanke toteuttaa viisiosaisen täydennyskoulutuskokonaisuuden, joka keskittyy yhteisöllisyyden, osallisuuden ja vuorovaikutuksen vahvistamiseen verkko-opetuksessa. Koulutuksen tavoitteena on lisätä opettajien ja kouluttajien pedagogista ja ammatillista osaamista,

Lue lisää