Verkostot

Digikilta 3 330x117

DigiKilta

Digikilta on laaja verkostohanke esi- ja perusopetuksen sähköisten oppimisympäristöjen kehittämiseksi. Kehitystä ohjataan tutkimustiedolla, jota hyödynnetään teemapajoissa ja webinaareissa. Hankkeessa kerätty kokemustieto ja uutisointi julkaistaan avoimessa tietopankissa.

Mobiilioppimisen verkoston esittelykuva, jossa nainen virtuaalilasit päässään

Mobiilioppimisen verkosto

Suomen eOppimiskeskus ry koordinoi mobiilioppimisen yhteistyö- ja osaajaverkostoa.

European Distance and E-Learning Network

EDEN on johtava eurooppalainen verkko- ja digitaalisen oppimisen yhteistyöjärjestö, joka on toiminut vuodesta 1991 alkaen. Järjestöllä on yli 180 yhteisöjäsentä, joista valtaosa on eurooppalaisia oppilaitoksia.

Oppimisanalytiikka

Keräämme yhteen oppimisanalytiikasta kiinnostuneita tutkijoita, opettajia, kehittäjiä ja yritysten edustajia.

Open Kowledge Finland

Open Knowledge Finland edistää tiedon avaamista, avoimen tiedon hyödyntämistä sekä avoimen yhteiskunnan kehittymistä Suomessa.