SeOppi-lehden suosittu ITK-messunumero ilmestyy jälleen

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti SeOppi ilmestyy jälleen huhtikuussa 2013.

SeOppi on ainoa e-oppimisen alalla ilmestyvä jäsenlehti. Lehti tarjoaa ajankohtaista ja syventävää tietoa e-oppimisen uusista ilmiöistä, tuotteista ja ratkaisuista sekä niiden hyödyntämisestä. SeOppi-lehti kokoaa alan ammattilaiset, yritykset, yhteisöt sekä toimijat ja johdattaa e-oppimisen tiedon äärelle.

Vuoden ensimmäisen SeOppi-lehden liitteenä ilmestyy ITK2013-konferenssin näytteilleasettajajulkaisu, johon on mahdollisuus ostaa ilmoitustilaa. Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi:

ITK2013 on paikka sinulle, joka haluat kertoa tulevaisuuden rakentamisestasi yhdessä kollegoidesi ja oppilaittesi kanssa. Se on paikka sinulle nähdä, mitä mahdollisuuksia opetusteknologia tarjoaa oppilaille, opettajille, rehtoreille, vanhemmille ja koko yhteiskunnalle. Kaikkien näytteilleasettajien peruskuvaus ja yhteystiedot tulevat näyttelyjulkaisuun, joka jaetaan konferenssin kävijöille.

Varaathan ilmoitus- ja artikkelitilasi hyvissä ajoin – lehteen tulevan aineiston viimeinen toimituspäivä on 22.2.2013! Suomen eOppimiskeskus ry:n päättäville yhteisöjäsenille artikkeli- ja ilmoitushinnoista 10 % jäsenalennus.

Lisätietoja
[email protected]
www.eoppimiskeskus.fi/tietopalvelut/seoppi