Sinivalkoinen Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun logo

Mistä löytyvät Suomen parhaat koulutusvientiratkaisut? – Education Finland Award -haku on auki

Paras suomalainen oppimisratkaisu on vuosittain järjestettävä laatukilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille erilaisia oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia oppimisratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille.

Vuoden 2022 kilpailussa on mukana Education Finland Award, joka keskittyy koulutusvientiin kahdella uudella sarjalla:

  • Suomen paras koulutusvientiratkaisu
  • Paras kotimainen koulutuksen ratkaisu, joka soveltuisi koulutusvientiin.

Kilpailussa etsitään koulutusviennin ratkaisuja laajalla skaalalla. Kilpailusarjoihin osallistuvat ratkaisut voivat olla esimerkiksi digitaalisia tai ei-digitaalisia tuotteita, oppimateriaaleja, pelejä, palveluita tai muita toimintatapoja. Tutustu kilpailusarjojen tarkempiin kuvauksiin >>

Asiantuntijaraati arvioi kaikki kilpailusarjoihin osallistuvat oppimisratkaisut. Sarjojen voittajat julkistetaan kesäkuussa 2022. Suomen paras koulutusvientiratkaisu -sarjan pääpalkinto on 5 000 euroa.

Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun ilmoittautuminen on käynnissä 10.3.2022 klo 12.00 saakka.

Kilpailun järjestää Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen. Pääyhteistyökumppanit koulutusviennin sarjoissa ovat Education Finland sekä Oppiva Invest Oy.

Haussa myös vuoden parhaat digihyvinvointia ja osallisuutta tukevat ratkaisut!

Vuoden 2022 Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun tuotesarjassa etsitään digihyvinvointia ja osallisuutta tukevia oppimisen ratkaisuja. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä 10.3. saakka!

Lisätietoja: https://eoppimiskeskus.fi/eeemeli/

eEemeli 2022 -yhteistyökumppaneiden logot: Suomen eOppimiskeskus ry, HAMK, Rateko, Omnia, Sitra, Education Finland, Oppiva Invest Oy