Paras suomalainen oppimisratkaisu

Kilpailusarjat

Paras suomalainen digitaalinen oppimisratkaisu on vuosittain järjestettävä laatukilpailu, jonka järjestää Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen.

Vuoden 2022 kilpailussa on kaksi sarjaa:

Tuotesarja

Digihyvinvointia ja osallisuutta tukevat ratkaisut

Education Finland Award

Suomen paras koulutusvientiratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry:n pääyhteistyökumppanit Education Finland Award -sarjoissa ovat Education Finland sekä Oppiva Invest Oy.

Tuotesarja: Digihyvinvointia ja osallisuutta tukevat ratkaisut

Vuoden 2022 Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun tuotesarjassa etsitään digihyvinvointia ja osallisuutta tukevia ratkaisuja.

Digitaalisella hyvinvoinnilla tarkoitetaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia arjessa, johon digitaaliset laitteet ja palvelut ovat tuoneet lukuisten hyötyjen lisäksi myös uusia haasteita. (VNK, 2020)

Kilpailusarjassa etsimme hyvinvointia ja osallisuutta tukevia ratkaisuja, joita arvioidaan pedagogisen ja teknisen laadun sekä innovatiivisuuden ja kaupallisen potentiaalin kautta.

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot ml. yhdistykset ja oppilaitokset, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus.

Tuotesarjan osallistumismaksu on 120 € (alv. 0 %) per kilpailutyö. Suomen eOppimiskeskus ry:n päättävät yhteisöjäsenet voivat osallistua kilpailuun jäsenhintaan: heidän osallistumismaksunsa on 95 € (alv. 0 %) per kilpailutyö.

Ilmoittautuminen käynnistyy 17.1.2022.

Education Finland Award: Suomen paras koulutusvientiratkaisu

Kilpailusarjassa etsitään Suomen parhaita koulutusviennin ratkaisuja.

Koulutusvienti kattaa varsinaisen koulutustoiminnan ohella monenlaisia muita tuotteita ja palveluita. Koulutusviennin alla myydään paitsi koulutusohjelmia, tutkintoja, täydennyskoulutusta, koulutuksen arviointia ja tutkimusta myös opiskelu- ja opetusvälineitä, oppikirjoja ja pelejä. Koulutusviennin alla rakennetaan myös koulutuksen infrastruktuuria kuten koulurakennuksia. Olennaista koulutusviennissä on myyminen ulkomaille ja myytävien tuotteiden liittyminen koulutukseen, opettamiseen ja oppimiseen. (Education Finland 2019.)

Sarjaan voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot ja oppilaitokset omalla palvelullaan, toimintatavan kuvauksella tai tuotteella, joka on tarkoitettu koulutusvientiin. Koulutusviennistä tulee olla riittävä näyttö ts. toimijalla on ulkomaisilta asiakkailta saatuja tuloja ja jo käynnistynyttä vientitoimintaa.

Sarjan osallistumismaksu on 120 € (alv. 0 %) per kilpailutyö. Suomen eOppimiskeskus ry:n päättävät yhteisöjäsenet voivat osallistua kilpailuun jäsenhintaan: heidän osallistumismaksunsa on 95 € (alv. 0 %) per kilpailutyö.

Ilmoittautuminen käynnistyy 1.2.2022.

Lisätietoja