SeOppiTunti-logo ja podcastsoittimen valikko.

Ensimmäiset SeOppiTunti-tallenteet on nyt julkaistu!

Ensimmäisessä jaksossa Pasi Kotilainen Positive Learning Oy:stä ja Taru Kekkonen Omniasta keskustelivat hyvän huomaamisesta ja kuinka tärkeää se on esimerkiksi “hankaliksi” leimattujen oppilaiden kohdalla.

Positive Learning Oy:n Huomaa hyvä! -ratkaisu voitti vuoden 2022 Suomen paras oppimisratkaisu -kilpailun tuotesarjan. Omnia on yksi kilpailun yhteistyökumppaneista

Siirry tästä syyskuun SeOppiTunnin podcast-tallenteeseen

Lokakuussa ilmestynyt toinen SeOppiTunti-jakso on palasteltu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa Sanja Mursu Oppiva Invest Oy:stä keskustelee Kide Sciencen Jenni Vartiaisen kanssa, miten lasten tiedekasvatusta pystytään toteuttamaan hauskasta ja leikin varjolla.

Kide Science voitti vuoden 2022 Education Finland Award -palkinnon parhaana koulutusvientiratkaisuna. Oppiva Invest Oy oli kilpailusarjan yksi yhteistyökumppani.

Toisessa osassa Sanja keskustelee Education Finland -ohjelman Jouni Kangasniemen kanssa, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia koulutusvientiin liittyy.

Lokakuun jaksosta on sekä podcast että videotallenne. Videotallenteesta voi nähdä, millaista tarinallistamista Kide Sciencen tiedeopetuksesta löytyy.

Siirry tästä lokakuun SeOppiTunnin podcast- ja webinaaritallenteeseen