eEemeli-kilpailun logo: silinterihattupäinen eEemeli-hahmo

eEemeli 2020 -loppukilpailuun viisi tuotetta

Vuoden parasta digitaalista oppimisratkaisua etsivä eEemeli 2020 -kilpailu on edennyt loppukilpailuvaiheeseen. Kansanvalistusseuran toimitusjohtaja Lauri Tuomen luotsaama asiantuntijaraati on valinnut loppukilpailuun seuraavat tuotteet:

Aivot – yhdessä käyttöön
Lempäälän kunta / Tampereen seudun opetus- ja opetus- ja kasvatusalan henkilöstölle suunnattu osaamisen kehittämispalvelu (Osake)

Duunikoutsi
Talous ja nuoret TAT

Freeed.com
Freeed.com

Kide Science
Kide Science

Spoofy
CGI Suomi Oy

Raati valitsee kilpailun voittajan loppukilpailijoiden keskuudesta. Vuonna 2020 kilpailun raati tarkastelee töiden arvioinnissa erityisesti hyvinvoinnin ja tunne- sekä vuorovaikutustaitojen vahvistamista, vahvuuksien tunnistamista sekä oppimaan oppimisen taitojen tukemista. Myös tuotteiden saavutettavuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Voittaja palkitaan ITK-konferenssissa

Teksti: ITK2020

Kilpailun tulokset julkistetaan ITK-konferenssissa 2.4.2020 klo 17.15-18.30 järjestettävässä tilaisuudessa. Tilaisuudessa palkitaan myös yleisöäänestyksellä valittu yleisön suosikki. Yleisöäänestys käynnistyy viikolla 11.

Vuoden 2020 eEemeli-kilpailussa palkittuihin tuotteisiin pääsee tutustumaan myös ITK-foorumissa 3.4.2020 klo 13.30-14.00: Mistä on parhaat eOppimistuotteet ja -palvelut tehty?

Tervetuloa tutustumaan vuoden parhaisiin digitaalisiin oppimisratkaisuihin!

Lisätietoja kilpailusta

https://eoppimiskeskus.fi/eeemeli

eEemeli-kilpailun yhteistyökumppaneiden logot