Paras suomalainen oppimisratkaisu

Yleisöäänestys

Yleisöäänestys on päättynyt. Kilpailun tulokset julkistetaan 1.6.2022 järjestettävässä tilaisuudessa.

Vuoden 2022 Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailussa on kaksi sarjaa. Tuotesarjassa etsitään digihyvinvointia ja osallisuutta tukevia ratkaisuja, Education Finland Award -sarjassa parhaita kotimaisia koulutusvientiratkaisuja. Kilpailusarjojen voittajat valitsee asiantuntijaraati.

Yleisöäänestys koskee vain tuotesarjaa, jossa palkitaan digihyvinvointia ja osallisuutta tukevia ratkaisuja.

Education Finland Awards -sarjassa ei järjestetä yleisöäänestystä, mutta voit tutustua Suomen koulutusviennin parhaimmistoon tällä sivulla.

Tuotesarjan loppukilpailijat

Huomaa hyvä!
Positive Learning Oy

Huomaa hyvä! -palvelun avulla vahvuuksien kehittäminen on innostavaa positiivisten tavoitteiden avulla. Edistymisen seuraaminen ja dokumentointi kannustaa toimimaan ja onnistumaan tavoitteiden suunnassa.

Huomaa hyvä! -palvelun avulla harjoitellaan tunnistamaan vahvuuksia ja tutustumaan omiin vahvuuksiin. Palvelun avulla voi antaa antaa vahvuuspalautetta ja tallentaa omia ja yhteisiä onnistumisen hetkiä vahvuusportfolioon valokuvien ja kirjoitettujen havaintojen muodossa.

www.huomaahyva.app


Opopassi
Opopiste Oy

Opopassi on työkalu oman tulevaisuuden suunnitteluun. Keräämällä opopisteitä omaan Opopassiisi suoritat samalla lukion OP2-kurssin/ opintojakson. Opopassi koostuu kaikille yhteisistä osioista ja yksilöllisistä jatko-opintopoluista. Tee kaikille yhteiset osiot ja valitse oma polkusi.

www.opopassi.com


Someturva
Somis Enterprises Oy

Someturva on ensimmäinen 24/7 palvelu, joka suojaa päivittäisiltä sosiaalisen median vaaroilta ja auttaa, kun kohtaat ongelmatilanteita.

www.someturva.fi


Zekki – miten sulla menee?
Diakonia-ammattikorkeakoulu

Zekki perustuu 3X10D®-elämäntilannemittariin, tutkimuksiin ja asiantuntijatietoon. Se soveltuu parhaiten Nuorille suunnattu Zekki kannustaa pohtimaan omaa hyvinvointia ja ohjaa matalan kynnyksen palveluihin. Zekki on tarkoitettu 15–25-vuotiaille nuorille sekä nuorten kanssa työskentelevien ammattilaisten työkaluksi.

www.zekki.fi

Zekki-esittelydiat


Tutustu Education Finland Award -sarjan loppukilpailijoihin

Eduten
Eduten Oy

Eduten on UNESCO-palkittu digitaalinen tekoälyä ja oppimisanalytiikkaa hyödyntävä pelillistetty oppimisalusta, jolla on yli miljoona käyttäjää yli 50 maassa. Edutenistä löytyy yli 500 valmista oppituntia, jotka sisältävät yli 200 000 pedagogisesti laadukasta yksittäistä tehtävää matematiikan oppimisen ja opetuksen tueksi. Edutenin taustalla on yli 17 vuotta tieteellistä tutkimusta, jonka perusteella Edutenin viikoittainen käyttö parantaa oppimistuloksia, opettajien hyvinvointia ja oppilaiden motivaatiota.

www.eduten.com


HEI Schools
Helsinki International Schools Group Oy

HEI Schools tarjoaa suomalaiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan perustuvia tuotteita.

HEI Schools Päiväkodit pyörivät lisenssimallilla, johon kuuluu pedagogiset sisältösuunnitelmat ja -materiaalit, oppimisympäristökonsepti sekä paikallisen päiväkotioperaattorin tuki HEI Schools -konseptin toteutuksessa.

HEI Schools Toolkit mahdollistaa suomalaisen varhaiskasvatuksen implementoinnin digitaalisella curriculumilla.

HEI Schools Teacher Diploma tarjoaa globaalisti opettajille noin 25 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden varhaiskasvatuksen ja suomalaisen pedagogiikan perusteista.

www.heischools.com


Howspace
Howspace Oy

Howspace on vuorovaikutukseen perustuva oppimisen ja organisaatiokehityksen alusta, joka hyödyntää tekoälyä. Se yhdistää fasilitointimenetelmiä digitaalisessa ympäristössä tavalla, joka lisää osallistumista, sitoutumista ja vaikuttavuutta sekä koulutusohjelmissa että organisaatioiden kehittämisessä. Howspace tukee erinomaisesti sekä eriaikaista, että samanaikaista työskentelyä verkossa, lähikohtaamisissa ja hybridityöskentelyssä.

www.howspace.com

Start a free trial at https://www.howspace.com/start-free-trial?hsLang=en.

Video: Howspace – The Organizational Development Platform for Co-Created Change


Kide Science
Kide Science

Based on years of academic research in the University of Helsinki, the Kide Science platform offers the most engaging model to break the mold and give teachers the confidence to teach inquiry-based lessons with play and stories to children aged 3-8. Teachers can register for free and choose lesson plans according to the childrens’ interests and needs and use everyday objects. For full access – teachers, homeschoolers or preschools can subscribe for the affordable monthly or yearly plans. We have happy paying customers from 30 countries but reached learners from over 100 countries.

kidescience.com

Create your free account and pick 6 free lessons of your choice at https://teachers.kidescience.com/en/register.

Kide Science presentation slides


Seppo
Lentävä Liitutaulu Oy

Seppo on jokaiselle opettajalle ja kouluttajalle suunniteltu työkalu, jonka avulla minkä tahansa voi muuttaa interaktiiviseksi peliksi. Seppoa on alunperin suunniteltu oppilaitosten käyttöön, mutta nykyisin yhä useammat yritykset pelillistävät henkilöstökoulutuksiaan Seppon avulla. Seppolla on ns. Born global-tuote ja meillä onkin asiakkaita noin 50 eri maassa. Maailman suurin oppimateriaalikustantaja Pearson on valinnut Seppon omaksi pelillistämisalustakseen.

seppo.io