World Summit Award Finland

World Summit Award syntyi vuosina 2003 ja 2005 järjestettyjen YK:n tietoyhteiskuntahuippukokousten yhteydessä. Kilpailu menestyi erinomaisesti, ja sitä on jatkettu joka toinen vuosi yhteistyössä UNIDOn, UNESCOn, Internet Societyn ja muiden organisaatioiden kanssa. Kilpailussa etsitään maailman parhaita tietoyhteiskuntasovelluksia kahdeksassa kategoriassa. World Summit Awardiin osallistuvat 168 maan edustajat.

WSA Finland -kilpailussa valitaan Suomen edustajat WSA 2011 kilpaan, yksi kustakin kategoriasta. Suomalaiset ovat menestyneet hyvin; Sulakkeen Habbo Hotel palkittiin vuonna 2003 ja Energian Wreck a Movie 2009, molemmat viihdesarjassa.

Kilpailuun voi ilmoittaa kaikki 1.1.2009 jälkeen julkaistut työt. Tuomaristo voi myös kutsua arvioitavakseen työn joka ei ole ilmoittautunut. Töiden on oltava käytössä ja toimivia; luonnokset, demot tai keskeneräiset projektit eivät ole kelpoisia. Kaikki media-alustat ja -kanavat käyvät.

Ilmoittautuminen kilpailuun alkaa 3.5. ja kilpailuaika päättyy 31.8.2010. Voittajat julkistetaan MindTrek konferenssissa 8.10.

Lisätiedot: [email protected]

World Summit Award kilpailusarjat:

* e-Learning & Education (e-oppiminen ja kasvatus)
* e-Culture & Heritage (e-kulttuuri ja kulttuuriperintö)
* e-Business & Commerce (e-liiketoiminta ja kauppa)
* e-Health & Environment (e-terveys ja ympäristö)
* e-Science & Technology (e-tiede ja teknologia)
* e-Entertainment & Games (e-viihde ja pelit)
* e-Government & Institutions (e-hallinto ja instituutiot)
* e-Inclusion & Participation (e-osallistaminen ja osallistuminen)