Piirroskuva, jossa kolme foliohattuista hahmoa katselee mobiililaitteen näyttöä. Mukana myös järjestävien organisaatioiden logot.

Webinaari: Tulevaisuuden oppiminen täällä tänään!

Maaliskuun ensimmäinen viikko on kansainvälinen avoimen opetuksen teemaviikko, Open Education Week. Teemaviikon kunniaksi eOppimiskeskus on mukana järjestämässä Jaa jotain -päivää perjantaina 6.3.2020. Samalle päivälle osuu myös Tulevaisuuspäivä, joka haastaa suomalaiset pohtimaan ja keskustelemaan, minkälaista tulevaisuutta haluamme tehdä.

Minkälaisia tulevaisuuden trendejä oppimisen alueella on siis näköpiirissä? Jaa jotain -päivän kohokohtana Suomen eOppimiskeskus avaa webinaariovet klo 13. Webinaarissa visaisia oppimisen ja avoimuuden kysymyksiä pohtivat ja uusia eetteriin poksauttavat Kari A. Hintikka, Anne Rongas ja Ville Venäläinen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Webinaari
Tulevaisuuden oppiminen täällä tänään!
6.3.2020 klo 13-14
http://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/tulevaisuus/

Jaa jotain -tapahtumapäivän ja webinaarin toteuttavat yhteistyössä Suomen eOppimiskeskus ry, Vahvistu verkossa – aikuisten perustaitojen parantajat Otavialta ja pilvissä liikkuva IT-yritys Mindhive Oy.

Lisätietoja