Ihmisiä istumassa kokoushuoneessa.

Vuosi 2022 on pian paketoitu – mitä kaikkea teimmekään

Onpas vuodessa ollut monenmoista mielenkiintoista asiaa ja innostavia kohtaamisia. On ollut ilo tavata teitä pitkästä aikaa kasvokkain erilaisten tapahtumien ja hankkeiden merkeissä.

Hankkeista merkittävin on ollut tänä vuonna Hybridiopetuksen ja -työskentelyn taidot ja tavat eli HOThybridi-hanke. Saimme varmaan hanketta suunnitellessa jonkin etiäisen vuoden 2022 työ- ja kouluelämän teemasta. Hanketta on ollut ilo viedä eteenpäin, kun aiheesta on käyty monenlaista keskustelua eri puolilla. Nimeämmekin hybridin epävirallisesti vuoden 2022 sanaksi, koska se on ollut lähes kaikkien huulilla tänä vuonna.

Hanketyön lisäksi teimme myös paljon kiinnostavia tilaustöitä kuten selvityksiä, koulutuksia ja erilaisia fasilitointeja.

Alkuvuodesta saimme viimeisteltyä esiselvityksen, jossa kartoitettiin tutkittuja keinoja edistää opiskelukykyä sekä ehkäistä opintojen keskeyttämistä. Linkki selvitykseen löytyy Digivision-sivuiltaLinkki avautuu uuteen välilehteen.. Sen jälkeen pääsimme työstämään selvitystä oppimateriaalien tuotantotyökaluista.

Koulutuskokonaisuuksia meiltä usein tilataan räätälöitynä koulutuspäivinä tai puheenvuoroina. Tänä vuonna olemme yhdessä asiakkaiden kanssa edistäneet erityisesti oppimisanalytiikan ja saavutettavuuteen liittyvää osaamista. 

Toimintamme on aina perustunut verkostoihin ja niiden toiminnan fasilitointiin sekä verkossa että livenä. Vuosien mittaan muodostunutta osaamista on aina ilo tarjota myös talon ulkopuolelle. Teemme palvelumyyntinä fasilitointia niin isompina kokonaisuuksina kuin ihan vaikka vain työpajoihin.

Vuosi 2023 kurkkii jo nurkan takaa ja katsomme innoissamme jo ensi vuoden aiheita. Jos organisaatiollanne on tarvetta selvityksille tai fasilitoinnille, niin ottakaa yhteyttä meihin. Me hoidamme asian luotettavasti ja asiantuntevasti annetussa ajassa. Tarjoamiimme palveluihin voit käydä tutustumassa https://eoppimiskeskus.fi/palvelut/

Ps. Kaipaatko inspiraatiota hybridityöskentelyyn tai opetusteknologian trendeistä? SeOppi-lehden uusimmasta numerosta löydät artikkelit aiheista. Lue lehti täältä!