eEemeli 2015

Vuoden 2015 eEemeli-kilpailun finalistit on valittu

eEemeli 2015

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu, jossa etsitään vuoden parasta oppimisratkaisua. Tänä vuonna kilpailun raati on valinnut loppukilpailuun neljä tuotetta. Loppukilpailijoiden esittelyn löydät alta.

Kilpailun voittajan valitsee ammattilaisraati, jonka puheenjohtajana toimii Lauri Järvilehto. Myös yleisö pääsee valitsemaan oman suosikkinsa finalisteista. Suosikkiasi pääset äänestämään osoitteessa http://bit.ly/eEemeli-äänestys. Yleisöäänestys päättyy 15.4.2015 klo 22.

eEemeli-kilpailun kaikkien sarjojen voittajat julkistetaan ITK-teemaseminaarissa Hämeenlinnassa 16.4.2015.

Vuoden 2015 finalistit

Edubox
Flowbox Oy

Edubox on opetusvideokirjasto, jonka avulla voi opiskella ohjelmistojen, sovellusten ja päätelaitteiden käyttöä. Kaikki materiaali Eduboxissa on suomenkielistä. Videokirjastosta löytyy yli 100 ammattilaisten toteuttamaa kurssia. Videovälitteinen opetus mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman ympäristön, jossa aiheeseen voi syventyä ja palata milloin tahansa. Edubox toimii kaikilla yleisillä päätelaitteilla ilman erillisiä asennuksia tai lisäosia.

Koulunomadi
Citynomadi Oy 

KouluNomadi vie lapset ulos luokkahuoneesta, aktivoi liikkeeseen myös oppiaineissa, joissa tavallisesti istutaan ja kuunnellaan. Opettaja voi tehdä oppilaille oppimispolkuja ja kokeita; sekä informatiivisia, vuorovaikutteisiä että pelillisiä kokonaisuuksia. Oppilaat voivat käyttää Wed-Tuunaria design learning -oppimisvälineenä. Ilmainen Nomadi sovellus kaikille mobiiliympäristöille mahdollistaa liikkumisen koulun tarjoamilla mobiililaitteilla tai BYOD-laitteilla.

Moomin Language School
Promentor Solutions Oy 

Moomin Language School on kokonaisvaltainen kieltenoppimispalvelu lapsille ja päiväkodeille ympäri maailman. Autamme lapsia rakentamaan vahvan pohjan tulevaa kieltenoppimista varten, jotta heillä on hyvät eväät menestymiseen globaalissa maailmassa. Palvelussa on oppimispelejä neljälle vuodelle, verkkotyökalut edistymisen seurantaan ja lisäksi tuokioideoita lisämateriaaleineen. Oppimiskokemus ulottuu päiväkodeista kotiin asti. Vanhemmat voivat seurata etenemistä verkossa ja harjoitella mm. ääntämistä yhdessä lasten kanssa. Kielitaito kehittyy positiivisessa ja turvallisessa ilmapiirissä lapsen omassa tahdissa, Muumien kannustamana.

Wonder Bunny Math
Fantastec Oy 

Wonder Bunny Math on visuaalisesti näyttävä ja pelimekaniikaltaan hauska matematiikan oppimispelisarja kouluille ja perheille. Wonder Bunny -pelit tekevät numeroiden ja laskutoimitusten oppimisesta hauskaa ja helppoa. Pelisarja pohjautuu joko Common Coreen tai paikalliseen opetussuunnitelmaan. Wonder Bunny Math -pelisarja sisältää useita maa- ja opetussuunnitelmakohtaisia versioita esikoulusta 3. luokkaan saakka.

Lisätietoja eEemeli-kilpailusta

www.eoppimiskeskus.fi/eemeli