starttipalaveri 500x332

Tule mukaan EduCloud Alliancen EDU-yhteisöön!

starttipalaveri 500x332EduCloud Alliancen (ECA) EDU-yhteisö on kaikille ECAn toiminnasta kiinnostuneille avoin verkosto, jonka pedagogiset näkemykset ja kokemukset ohjaavat ECAn toimintaa ja luovat pohjaa teknisille toteutuksille. EDU-yhteisön toimintaan kuuluvat muun muassa erilaiset asiantuntijawebinaarit, live-tapaamiset, työpajat sekä verkkokeskustelut.

EDU-yhteisö perustettiin keväällä 2015 tuomaan käytännön kokemuksia ja toiveita osaksi ECAn kehitystyötä. Yhteisön näkemyksiä keräämällä ja kuuntelemalla varmistetaan, että ECAn tekninen kehitystyö vastaa opetuskentän todellisiin tarpeisiin. Tavoitteena on mahdollistaa opetuksen digiloikka helpottamalla digitaalisten oppimateriaalien käyttöönottoa ja sulauttamista osaksi opettajien omaa opetustyyliä.

EDU-yhteisön keskustelufoorumina toimii ECAn Facebook-sivu. Yhteisö tapaa myös kasvokkain muutaman kerran vuodessa sekä verkossa kuukausittain vaihtelevan teeman tiimoilta. Toimintaa fasilitoi ECAn kanssa yhdessä Suomen eOppimiskeskus ry.

Lisätietoja
www.facebook.com/EduCloudAlliance