Tiedätkö organisaation, jonka tuottama palvelu voisi olla tämän vuoden paras e-oppimisratkaisu?

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen järjestää yhdeksännen kerran eEemeli-kilpailun parhaasta e-oppimisen ratkaisusta ja parhaasta digitaalisen oppimisen Nuori kasvuhaluinen yritys -tittelistä. Kilpailun tavoitteena on kannustaa yrityksiä luomaan ja kehittämään uusia laadukkaita e-oppimisratkaisuja, sekä synnyttämään uusia hyviä käytänteitä ja menestystarinoita. Pääsarjan teemana on Paras Ratkaisu. Toista kertaa järjestettävä Nuori kasvuhaluinen yritys –sarja keskittyy alan yritysten liiketoiminnan tukemiseen.

Parhaaksi ratkaisuksi haemme digitaalisen oppimisen tuotetta, palveluja tai toimintatapaa, joka kehittää henkilön, henkilöstön, organisaation tai verkoston osaamista. Paras ratkaisu voi olla esimerkiksi yksittäinen oppimistuote, sosiaalisen median/avoimen toimintaympäristön ratkaisu, toimintakulttuurin muutosta edistävä ratkaisu, organisaatioiden sulautuvan oppimisen ratkaisu tai organisaation/verkoston koulutus-/tietämysjärjestelmä. Arvioinnin kriteereinä ovat mm. innovatiivisuus, kaupallinen hyödynnettävyys, käyttäjäkeskeisyys, helppokäyttöisyys, edelläkävijyys ja vaikuttavuus yhteisön toimintaan.

Toisen kerran järjestettävä eEemeli-kilpailun Nuori kasvuhaluinen yritys -sarja on tarkoitettu nuorten yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Sarja on kohdennettu digitaalisen oppimisen palveluja tuottaville nuorille (max. 5 vuotta toimineille) kasvuhaluisille yrityksille. Kilpailuun ilmoittautuneista yrityksistä valitaan potentiaalisimmat pitchaus-kouluun, jossa yritysten edustajat saavat ohjausta ja vinkkejä esittelypuheen valmistamiseen arviointiraadille. Kaikille osallistujille annetaan kirjallinen palaute toimittamastaan esitysmateriaalista parannusehdotuksineen. Nuori kasvuhaluinen yritys -kilpailun järjestää Hämeen Digibusiness-klusteriohjelma.

 

Ilmoittautumisaikaa on vielä 10 päivää jäljellä! Ilmoittautumisaika päättyy 31.3.2010.

Ilmoittaudu pääsarjaan

Ehdota tuotetta kilpailuun

Ilmoittaudu Nuori kasvuhaluinen yritys -sarjaan