HOT-hankkeen logo. Teknologiailtapäivä.

Teknologiailtapäivässä monimuotoiset hybriditoteutukset – mitä muuta hybridi on kuin samanaikaisopetusta

Keskiviikkona 22.3. järjestämme jälleen Teknologiailtapäivän. Maaliskuun iltapäivämme keskittyy siihen, mitä muuta hybridi on kuin vain samanaikaisopetusta.

Puhujiksi saamme

  • Taru Koiviston, joka työskentelee Kiipulasäätiöllä ja toimii projektipäällikkönä UFO-hankkeessaLinkki avautuu uuteen ikkunaan.
  • Janne Torvikosken, joka toimii asiantuntijana ja projektipäällikkönä MOOTTORI-hankkeessaLinkki avautuu uuteen ikkunaan.Centria-ammattikorkeakoulussa
  • Sara Käkönen 3DBear Oy:stäLinkki avautuu uuteen välilehteen.. Yritys on toteuttanut paljon erilaisia vr- ja ar-teknologioita hyödyntäviä oppimisympäristöjä.

HOT-hankkeen Teknologiailtapäivä
Aika: keskiviikkona 22.3.2023 klo 13 – 15
Paikka: Zoom
Kenelle: Kaikille avoin ja maksuton

Taru Koivisto tulee kertomaan meille aiheesta Virtuaaliset oppimisympäristöt vaativan erityisen tuen opiskelijoille ammatillisessa koulutuksessa.

Janne Torvikosken puheenvuoron aiheena on HyFlex-mallin kehittäminen Centria-ammattikorkeakoulussa

Sara Käkösen aiheena on Virtuaaliset oppimisympäristöt hybridiopetuksen mahdollistajina. Hän kertoo 3Dbearin case-esimerkkejä ja miten erilaiset hybridiopetuksen muodot ovat näissä caseissa näkyneet.

Tapahtuman järjestää Hybridiopetuksen ja -työskentelyn taidot ja tavat -hanke: https://hybridiopetus.fi/. Hankkeen sivustolta löydät myös aiempien iltapäivien tallenteet.