Rockway hurmasi INNOSUOMEN palkintoraadin

Kauniaislainen musiikkipalvelu Rockway.fi palkittiin Uudenmaan INNOSUOMI-kilpailussa

Rockway Oy on tänä vuonna yksi neljästä Uudenmaan INNOSUOMI-palkitusta yrityksistä. Palkinnot jakoi Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä torstaina Espoon Innopolissa Espoo verkottuu – Minimessujen yhteydessä.

Rockway erottui muista lähes 50 kilpailijasta luovalla ja interaktiivisella palvelukonseptilla. Rockway.fi on avoin musiikinopetuspalvelu Internetissä kaikentasoisille ja kaiken ikäisille harrastajille. Oppiaineina on kitaran, basson, koskettimien ja rumpujen soitto.

Palveluun on rekisteröitynyt jo yli 40 000 käyttäjää, ja kukapa ei haluaisi oppia soittamaan. Kaupungin-johtaja Jukka Mäkeläkin innostui ideasta niin paljon, että lupasi voittajille pitämässään onnittelupuheessaan testata palvelua, jotta voisi jonakin päivän soittaa yhdessä poikiensa kanssa samassa bändissä.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 2000 oppituntia ja yli 60 opettajaa. Konseptiin kuuluu olennaisena osana myös jatkuva uusiutuminen. Uusia oppitunteja ja verkko-oppimiseen liittyviä ominaisuuksia julkaistaan säännöllisesti.

Rockway tähtää jatkossa myös Ruotsin markkinoille. Heillä on sinne hyvät yhteydet ja yhteyksien hoitamista helpottaa kaikkien yrityksessä mukana olevien ruotsinkielen taito.

INNOSUOMElla on vuosittain vaihtuva erityisteema, jonka avulla nostetaan esille ajankohtaisia ja haastavia aiheita. Vuoden 2011 teemana on ”Älykkäät järjestelmät ja palvelut – toimivampi maailma”.

”Kun tieto palkinnosta tuli, tuuletimme ja totta kai rockasimme!. Olemme hyvin iloisia tästä tunnustuksesta. Se antaa meille lisää vauhtia laajentaessamme asiakaskuntaamme. Nyt tähtäämme kuluttajamarkkinoilta oppilaitoksiin”, toteaa Rockway Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tobias Andersin. ”Tunnustus kuuluu ehdottomasti kaikille rockwayläisille – oppilaille, opettajille, sekä Rockwayn ydintiimille”.

Rockway Oy:n ydintiimiin kuuluu: 
Tobias Andersin (050 540 6609) 
Olli Heiskanen 
Björn Lindholm 
Niklas Lindholm 
Tom Stillman