ProBell 2010 -konferenssi

ProBell ry järjestää kymmenennen PBL-konferenssin Tampereella 5.-6. toukokuuta 2010.

Konferenssin työtavoissa noudatetaan ongelmaperustaisen oppimisen periaatteita siten, että toiminta tutorryhmissä ja tiedonhankinta (mm. asiantuntijaluennot ja työpajat) vuorottelevat. Asiantuntijaluennot pidetään englanniksi ilman tulkkausta, mutta muissa konferenssiesityksissä ja tutoriaaliryhmissä voi valita suomen- tai englanninkielisen ryhmän.

Asiantuntijaluennoitsijoina ovat:
– Professor Ray Land, University of Strathclyde
– Professor Lars Ove Dahlgren, University of Linköping

Konferenssi tarjoaa mahdollisuuden tutkimus- ja kehittämishankkeiden esittelyyn paper session -esityksinä tai postereina. Abstrakteja (100 – 300 sanaa) ehdotetuista esityksistä odotetaan 25.2.2010 mennessä. Abstraktit ja esitykset voivat olla suomeksi tai englanniksi.

Konferenssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.3. Konferenssin hinta on 180 €, ProBellin jäsenille 160 € (sis. materiaalit, lounaat, kahvitarjoilut ja iltaohjelman tarjoiluineen).

Konferenssin järjestävät Ongelmaperustaisen oppimisen seura ProBell ry, PIRAMK/TAMK ja Tampereen yliopisto.

Eduta oy järjestää torstaina 4.5. klo 10.00–16.30 prekonferenssi niille, joille ongelmaperustainen oppiminen ei ole ennestään tuttua. Hinta on 100 € ja se sisältää kahvit ja materiaalit. Kouluttajina toimivat Satu Öystilä ja Matleena Laakso. Prekonferenssin ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse [email protected] tai puh. 050 564 4887.