Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailu 2023. Vektorikuva keltaisesta palkinnosta.

Pelit ja pelillisyys avaimina kestävään tulevaisuuteen – mistä löytyy vuoden 2023 paras oppimisratkaisu?

Parhaiden kotimaisten oppimisratkaisujen kilpailu on jälleen käynnistynyt. Keväällä 2023 kilpaillaan teemalla Maailma pelissä – Pelit ja pelillisyys avaimina kestävään tulevaisuuteen.

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot ml. yhdistykset ja oppilaitokset, jotka ovat tuottaneet digitaalisuutta hyödyntävän oppimisen palvelun, toimintatavan tai tuotteen.

Asiantuntijaraati testaa ja arvioi kaikki kilpailuun osallistuvat oppimisratkaisut. Raatia luotsaa Tampereen yliopiston pelillisen oppimisen professori Kristian Kiili.

Kilpailun tulokset julkistetaan keväällä 2023. Voittaja palkitaan rahapalkinnolla sekä eEemeli-kiertopalkinnolla.

Ilmoittautuminen on käynnissä 16.2.2023 saakka.

Edellisvuosien voittajia ovat olleet mm. Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!, Four Ferriesin eMathStudio sekä DragonBox Finland Oy:n Dragonbox Koulu 1.

Kilpailun järjestää Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen:

Kilpailun yhteistyökumppaneiden logot: Suomen eOppimiskeskus ry, Fingo, HAMK Hämeen ammattikorkeakoulu, Omnia, Hämeenlinnan kaupunki, Oppiva Invest, Rateko, SEUL.

Paras suomalainen oppimisratkaisu

Paras suomalainen oppimisratkaisu on vuosittain järjestettävä laatukilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille erilaisia oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia oppimisratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille.