Sinivalkoinen Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun logo

Nimekäs tuomaristo arvioi Education Finland Awards -sarjat

Koulutusviennissä tarvitaan rohkeutta, näkemystä ja uskoa omiin ideoihin toimivan sisällön lisäksi. Suomen parhaita koulutusvientiratkaisuja etsivien Education Finland Award -kilpailusarjojen tuomaristo koostuu pitkän linjan koulutusviennin ja kansainvälisen osaamisen ammattilaisista. Mukana on mm. Mika Ihamuotila (Marimekko), Aija Bärlund (FiBAN), Lenita Toivakka (Keskuskauppakamari), Tuomo Puumala (valtiosihteeri), Minna Kelhä (OPH) ja Jarmo Viteli (Suomen akatemian LITERACY-ohjelmajohtaja). Lisäksi tuomariston työtä tukee kansainvälisen toiminnan asiantuntijoista koostuva esiraati.

Education Finland Awards -kilpailussa on kaksi sarjaa. Toisessa etsitään Suomen parasta koulutusvientiratkaisua ja toisessa parasta kotimaista koulutuksen ratkaisua, joka soveltuisi vientiin. Koulutusvienti kattaa varsinaisen koulutustoiminnan ohella monenlaisia muita tuotteita ja palveluita. Koulutusviennin alla myydään paitsi koulutusohjelmia, tutkintoja, täydennyskoulutusta, koulutuksen arviointia ja tutkimusta myös opiskelu- ja opetusvälineitä, oppikirjoja ja pelejä. Koulutusviennin alla rakennetaan myös koulutuksen infrastruktuuria kuten koulurakennuksia. Olennaista koulutusviennissä on myyminen ulkomaille ja myytävien tuotteiden liittyminen koulutukseen, opettamiseen ja oppimiseen. (Education Finland 2019.)

Kilpailun järjestää Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen. Pääyhteistyökumppanit koulutusviennin sarjoissa ovat Education Finland sekä Oppiva Invest Oy.

Lisätietoja

https://eoppimiskeskus.fi/projekti/eeemeli/

Piia Keihäs, 0408601494, [email protected]
Niina Kesämaa, 0408276378, [email protected]
Martina Nisula, 050 4786 604, [email protected]

eEemeli 2022 -yhteistyökumppaneiden logot: Suomen eOppimiskeskus ry, HAMK, Rateko, Omnia, Sitra, Education Finland, Oppiva Invest Oy