Vektorikuva puhelimesta. Mitä kuuluu jäsenille. Qridi Oy.

Mitä kuuluu jäsenille: Oululainen Qridi on sopinut kumppanuuden Wilman kanssa

Iloisia uutisia: eOppimiskeskuksen jäsen Qridi Oy on solminut kumppanuuden Visma Enterprise Oy:n Wilman kanssa!

Qridi on käytössä kymmenillä tuhansilla esi- ja peruskoulun oppilailla sadoissa kouluissa ympäri Suomen. Qridi haluaa olla oleellinen osa Suomen koulujen digitaalisia ekosysteemejä.

Wilma on käytössä kaikissa Suomen peruskouluissa, joten Qridin käyttäjille on luontevaa, että Wilma ja Qridi toimivat tiiviissä yhteistyössä. Kumppanuuden myötä Qridin käyttäjät voivat siirtyä saumattomasti Wilman ja Qridin välillä ja myös eri tiedot kulkevat automaattisesti palveluiden välillä.

Kaikki Wilman asiakkaat voivat nyt ostaa Qridin palveluita kustannustehokkaasti ja käyttöönottoakin kuvaillaan vaivattomaksi.

Yhdessä Wilman kanssa Qridi kokoaa kaiken arvioinnin samaan paikkaan. Qridi tarjoaa Wilmaa käyttävälle opettajalle monipuoliset ominaisuudet opetuksen suunnitteluun ja formatiiviseen arviointiin.

Qridi on suunniteltu esi- ja perusopetukseen. Sen avulla säästetään opettajan työaikaa ja varmistetaan OPS:n mukaisen arvioinnin toteutuminen. Opetustoimelle Qridi tarjoaa keinoja arvioinnin yhtenäistämiseen ja pedagogisella tiedolla johtamiseen.

“Tähän asti käytännön arviointityössä ohjelmiston käyttäjät ovat voineet tehdä formatiivisen arvioinnin Qridiin ja summatiivisen eli numeroarvioinnin Wilmaan. Käyttäjän näkökulmasta tilanne on ollut hieman hankala ja vuosien varrella yksi keskeisimpiä toiveita onkin ollut saada kaikki arviointi samaan paikkaan. Koska kaikilla Qridiä käyttävillä on käytössään myös Wilma, on luontevaa, että olemme solmineet keskenämme kumppanuuden, jonka myötä tämä on mahdollista.” – Henri Karjalainen Pedagoginen johtaja Qridi Oy

“Kumppanuus Wilman kanssa mahdollistaa Qridille seuraavan edistysaskeleen kotimaan markkinassa. Wilman kanssa saumattomasti yhteen toimiva Qridi parantaa kertaheitolla suomalaisen koulumaailman digipalveluja. Jos nyt Qridi helpottaa Suomessa noin seitsemänkymmenen tuhannen oppijan opettamista ja oppimista ja uskomme määrän kasvavan Wilma-yhteistyön myötä merkittävästi.” – Antti Pelkonen, toimitusjohtaja, Qridi Oy

eOppimiskeskus onnittelee Qridia ja Wilmaa yhteistyöstä!

Lue lisää: https://edu.qridi.fi/wilma-kunnat