Mediamaisteri Group Oy ja Dikaios Oy luovat kokonaisvaltaista palvelukonseptia verkko-oppimisen alueelle

Yhteistyösopimus Mediamaisteri Groupin ja Dikaioksen välillä mahdollistaa koulutusta järjestäville organisaatioille entistä paremman ja laajemman palvelukonseptin verkko-oppimisessa. Loppukäyttäjän etuna on yhdellä sopimuksella saatava verkkooppimisen hallinnan työkalu.

Mediamaisteri Groupin vahva osaaminen oppimisalustojen tuottajana yhdistyy Dikaioksen kykyihin välittää oppimismateriaaleja Moodle-verkkooppimisalustaan. Keskiviikkona 18.5.2011 solmittu yhteistyösopimus tulee jatkossa tehostamaan molempien yritysten toimintaa, sekä avaamaan uusia mahdollisuuksia asiakkaille tuotettavien palveluiden osalta. Palvelukonseptissa yhdistyvät tiedon tuottajat sekä tarvitsijat samalla alustalla.

– Sopimuksen hyvänä puolena on, että yhtiöiden kumppanuudella eri toiminnoille ja palveluille löytyy aina asiakas- sekä tuotekehitystuki, toteaa Dikaiosin toimitusjohtaja Tero Santala. – Voimme entistäkin paremmin antaa asiakkaillemme välineitä tehostaa ja parantaa verkko-oppimisen prosesseja sekä kytkeä sisällöt entistäkin kiinteämmäksi osaksi Moodlen käyttöä, kertoo Mediamaisterin toimitusjohtaja Timo Väliharju.

Lisätietoja antavat:

Timo Väliharju Tero Santala
toimitusjohtaja toimitusjohtaja
Mediamaisteri Group Oy Dikaios Oy
+358 50 330 3339 +358 45 128 4751
[email protected]   [email protected]

 

Mediamaisteri Group Oy on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 250 aktiivista yritysasiakasta. Mediamaisterin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Turussa sekä päätoimipiste Tampereella.

Dikaios Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on erikoistunut e-oppimateriaalien välitykseen. Dikaios tarjoaa sisällöntuottajille ja kustantajille uudenlaisen tekijänoikeudet huomioivan välityskanavan e-oppimateriaaleille ja koulutuksen järjestäjille mahdollisuuden käyttää niitä. Yhtiö toimii Kuopiossa.