Mediamaisteri Group hakee uutta voimaa kansainväliseen kasvuun toimitusjohtajan vaihdolla

Toimitusjohtajan vaihdolla uutta voimaa kansainväliseen kasvuun

Osaamisen kehittämisen ja johtamisen asiantuntijayritys Mediamaisteri Group Oy:n hallitus nimitti uudeksi toimitusjohtajaksi entisen teknologiajohtaja Mikko Torisevan 1.9.2011 alkaen. Toimitusjohtajavaihdoksen yhteydessä selkeytetään emoyhtiön ja tytäryhtiöiden toimintaa.

Mediamaisteri Group -yritysryhmän kasvun myötä siirtyy Mediamaisterin toimitusjohtajaksi 1.9.2011 alkaen teknologiajohtaja Mikko Toriseva. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Väliharju keskittyy jatkossa koko yritysryhmän liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

– Mediamaisterin toimitusjohtajuus on haaste, jonka otan vastaan erittäin mielelläni. Palveluvalikoima tuotteineen ja ohjelmistoineen on erinomaisessa kunnossa. Vuosien aikana on saatu rakennettua kattava asiakas- ja yhteistyöverkosto, jonka kanssa on motivoivaa työskennellä. Tulevalla kaudella keskitymme toiminnan fokusoimiseen, kannattavuuden kasvattamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen, toimitusjohtajaksi nimitetty Mikko Toriseva toteaa.

Mediamaisteri Group -yritysryhmä laajenee ja tähtää kansainväliseen liiketoimintaan. Tytäryhtiö Digital Lessons Finland Oy on kovassa kasvussa kattavissa verkkokoulutuksissa ja erityisesti sisältöliiketoiminnassa. Toinen tytäryhtiö Tawasta OS Technologies keskittyy pk-yritysten toiminnanohjauksen järjestelmiin. Mediamaisterin ydin on osaamisen kehittämisen ja hallinnan ratkaisut, kuten eOppiminen, LMS, HRD ja sosiaalinen media.

Tehdyillä muutoksilla vahvistetaan tulevaisuuden kasvua. – Mediamaisteri on 11 vuoden jälkeen tullut yrityksenä tilanteeseen, jossa emoyhtiön ja sen tytäryhtiöiden vahvan kasvun jatkaminen kansainvälisesti toimivaksi yritysryhmäksi vaatii enenevässä määrin aikaa. Organisaation johdon roolien muutos ja fokusointi mahdollistavat nopeutuksen Mediamaisteri -yritysryhmän kasvussa ja kannattavuuden parantamisessa, Timo Väliharju kertoo.

Lisätietoja antaa:

Mikko Toriseva 
toimitusjohtaja  
Mediamaisteri Group Oy  
+358 400 594 335  

Timo Väliharju
liiketoiminnan kehittämisjohtaja 
Mediamaisteri Group Oy 
+358 50 330 3339 

Mediamaisteri Group on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Oppimisympäristö-palvelut, HR-työkalut sekä sisällöntuotanto ovat keskeisiä toimintojamme. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 250 aktiivista yritysasiakasta.