Markkinajohtaja vahvistaa mobiiliosaamistaan: Verkkokoulutusyhtiö Prewise ostaa mobiilioppimistoimija Mobiletoolsin

Verkkokoulutuspalveluja yrityksille tarjoava Prewise Oy ostaa mobiilioppimisen erikoisosaajan, Mobiletools International Oy:n. Prewise ostaa Mobiletoolsin koko osakekannan ja yhtiön liiketoiminta sulautetaan osaksi Prewisen liiketoimintaa.

Mobiletoolsin hankinta vahvistaa entisestään Prewisen asemaa b to b -verkkokoulutuksen selkeänä markkinajohtajana Suomessa sekä tärkeimmillä asiakkuusalueilla kuten telekommunikaatio- ja finanssisektoreilla. Järjestely tukee Prewisen kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa kasvattamalla Prewisen toimipiste- ja kumppaniverkkoa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Mobiletools on Suomen johtava mobiilioppimiseen erikoistunut yritys, jonka Mobiletools Movel MLS™ -sovellusta käyttävät useat yritykset sekä korkeakoulut niin kansainvälisesti kuin Suomessa. Movel-sovelluksella on myös kansainvälinen myynti- ja kumppaniverkosto.

”Olemme seuranneet mobiilioppimisen toimijoita ja –ratkaisuja jo pitkään ja todenneet yhteistyön kautta Mobiletoolsin olevan alansa ehdotonta huippua. Kun nyt tuli mahdolliseksi saada nämä osaajat Prewisen sateenvarjon alle, näimme heti mahdollisuuden ja olemme ratkaisuun erittäin tyytyväisiä”, toteaa Prewise Oy:n toimitusjohtaja Timo Raaska.

Kaupan myötä mobiiliratkaisut integroidaan osaksi Prewisen monimuoto-oppimisen palvelutarjoamaa. Mobiletoolsin kehittämää Movel-työkaluohjelmistoa voidaan toimittaa mm. operaattori- ja jakelukanava-asiakkaille oppimis- ja markkinointisisällön jakeluun. Jatkossa ohjelmisto integroidaan osaksi Prewise Gimlet -tuoteperhettä.

Mobiletoolsin henkilöstö siirtyy Prewiseen vanhoina työntekijöinä. Mobiletoolsin toimitusjohtaja Pekka Pirttiaho siirtyy avainasiakaspäälliköksi Prewisen perustettavaan Jyväskylän toimipisteeseen.

”Mobiletoolsille liittyminen osaksi kokonaisratkaisuja tarjoavaa Prewisea merkitsee isoa harppausta puhtaasta teknologiatoimijasta ratkaisutoimittajaksi. Kun sisältö ja prosessi yhdistetään uuteen teknologiaan, tulee mobiilioppimisesta luontainen osa yritysten koulutusratkaisuja. Painopiste tulee olemaan erityisesti ajankohtaisen interaktiivisuuden toteuttamisessa sekä erilaisissa kysely- ja mittaussovelluksissa”, täydentää Mobiletools International Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pirttiaho.

Timo Raaska, toimitusjohtaja, Prewise Oy, gsm 0500 475 360, [email protected] Iiro Pohjanoksa, hallituksen puheenjohtaja ja senior-konsultti, Prewise Oy, gsm 0500 827 384, [email protected] Pekka Pirttiaho, toimitusjohtaja, Mobiletools International Oy, gsm 040 5656 850, [email protected]

 

Prewise lyhyesti
Prewise on osaamisen kehittämisen ja muutoksen jalkauttamisen asiantuntijayritys. Toteutamme verkko-oppimisratkaisuja liiketoiminnan muutosten läpiviemiseen, myynnin ja asiakkuuden tukeen sekä osaamisen kehittämiseen digitaalisissa kanavissa. Ratkaisujen avulla yritykset kouluttavat henkilöstölleen ja sidosryhmilleen uusia taitoja, jakavat tietoa ja osallistavat ihmisiä erilaisissa yrityksen toiminnan kannalta tärkeissä muutostilanteissa.

 

Prewise on b to b -verkkokoulutusalan markkinajohtaja Suomessa. Palvelemme yli 100 asiakasyritystä 30 eri maassa. Yhtiö työllistää 75 asiantuntijaa ja toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Liettuassa, Kiinassa ja Thaimaassa. Vuoden 2010 liikevaihto oli 4,4 M€. www.prewise.fi