Kutsu Oppimisympäristöt tutkimusseminaariin

Tervetuloa suuntaamaan oppimisympäristöjen tutkimusta ja yhteistyötä

Osallistu Tekes Oppimisympäristöt –ohjelman valmisteluun!

Kutsumme sinut Tekes Oppimisympäristöt –ohjelmaa valmistelevaan tilaisuuteen, joka pidetään Jyväskylän yliopiston Agora Centerissä tiistaina 31.8.2010 kello 10.00-17.00 välisenä aikana. Tapahtumaan kutsutaan osallistujiksi asiantuntijoita tutkimuslaitoksista, yrityksistä,
valtionhallinnosta ja kunnista. Tapahtuman päätavoitteena on kerätä palautetta Oppimisympäristöt– ohjelman suunnitelmaan ja tarkentaa ohjelman tutkimusalueita. Lisätietoja ohjelmanvalmistelusta: www.tekes.fi/info/oppimisymparistot

KITEYTYSESITYKSET
Tilaisuutta varten on mahdollista esittää ohjelmavalmisteluun liittyvä kiteytys oppimisympäristötalueeseen liittyvästä monitieteisestä tutkimuskokonaisuudesta. Parhaat kiteytykset valitaan esitettäväksi, arvioitavaksi ja jatkokehitettäväksi korkeintaan 300 sanan abstraktien perusteella. Etäosallistujat pystyvät myös esittämään kiteytyksen.

Abstraktissa tulee esitellä tieteellisesti mielenkiintoinen tutkimuskysymys oppimisympäristötalueelta, sen yhteiskunnalliset vaikutukset ja liiketoimintamahdollisuudet. Kiteytyksen tulee olla luonteeltaan soveltava ja monialainen (tutkimuslaitos, yritys, valtionhallinto, kunnat, oppilaitokset).

Ohjelmavalmistelutilaisuuteen valitaan parhaat kiteytykset 5 minuutin puheenvuoroiksi ja loput kiteytykset voi lähettää tilaisuuden posterinäyttelyyn.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumisaikaa Jyväskylän ohjelmanvalmistelutilaisuuteen on tiistaihin 10.8.2010 saakka. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu e-lomakkeella osoitteessa: https://www.qualette.com/25658-20356-1002@tekes&oppy. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä oletko tekemässä tilaisuuteen kiteytysehdotuksen.

Lisätietoja tapahtumasta verkkosivuilta:
http://www.cicero.fi/sivut2/events_TekesOPPY_Jyvaskyla_Elokuu2010.html