Katse kohti kevättä – lähde mukaan huhtikuun SeOppi-lehteen

ITK-konferenssi kokoaa digitaalisen opetuksen ja koulutuksen osaajat ja kehittäjät Hämeenlinnan Aulangolle huhtikuussa 2024. Luvassa on monipuolinen kattaus työpajoja, postereita ja puheenvuoroja teemalla Ei tekoja ilman älyä.

Myös eOppimiskeskus on mukana konferenssin vilskeessä monin eri tavoin. Heti konferenssihotellin sisääntuloaulassa on messuosastomme, joka esittelee toimintaamme ja tuotoksiamme. Konferenssiosallistujat löytävät lisäksi konferenssikasseistaan SeOppi-lehden kevään numeron.

SeOppi-lehden valmistelut käynnissä

SeOppi-lehden seuraava numero ilmestyy huhtikuun alussa, ITK-konferenssin alla. Lehden yhteydessä julkaistaan ITK-näyttelyn näytteilleasettajaluettelo.

Lehden valmistelut ovat parhaillaan käynnissä. Lehdestä on mahdollista varata sekä artikkeli- että ilmoitustilaa. Julkaistavat artikkelit ja ilmoitukset voivat käsitellä esimerkiksi tekoälyä sekä sen mukanaan tuomia muutoksia koulutuksen ja opetuksen sektorilla. Myös muut ajankohtaiset alan teemoihin liittyvät sisällöt ovat tervetulleita.

SeOppi-lehti tavoittaa kaikki ITK-konferenssin vierailijat sekä eOppimiskeskuksen jäsenistön. Lisäksi lehteä jaetaan muissa alan tapahtumissa. Postitamme lehteä myös suurimpiin kuntiin ja kaupunkeihin opetuksen ja koulutuksen kehittäjille. Lehden digiversio julkaistaan kaikille avoimesti yhdistyksemme sivustolla.

Julkaisemalla SeOppi-lehdessä tavoitat siis kattavasti alan toimijoita. Varaa paikkasi SeOppi-lehden odotetussa kevätnumerossa pian – aineistojen deadline on 13.3.2024: [email protected].

Lisätietoja