Kaisa Honkonen valittu eOppimiskeskus ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi

Kaisa Honkonen eEemeli-gaalan juontajana vuonna 2019
Kuva: Esko Tuovinen

Suomen eOppimiskeskus ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu Kaisa Honkonen. Hän aloittaa tehtävässä 1.2.2020 nykyisen toiminnanjohtajan Titi Tammisen jäädessä eläkkeelle.

Kaisa Honkonen on toiminut pitkään digitaalisen opetuksen ja oppimisen kehitys- ja koulutustehtävissä. Hänen vahvuuksiaan ovat alan toimintakentän vahva tuntemus, hallinto- ja projektiosaaminen, yhdessä tekeminen ja kokonaisuuksien hallinta. Suomen eOppimiskeskus ry:ssä hän on vastannut viime vuosina erityisesti oppimisanalytiikan kehittämistyöstä sekä opettajien täydennyskoulutuksista.

Uuden tehtävänsä Honkonen aloittaa innolla. “Meillä on vahva tiimi, osaava hallitus sekä innovatiivinen jäsenistö ja verkosto, joiden kanssa on innostavaa tehdä työtä digitaalisen oppimisen ja opetuksen edistämiseksi”, Honkonen sanoo. Ala kehittyy tällä hetkellä erittäin voimakkaasti ja toimintakenttä on muutoksessa. Honkonen näkee, että eOppimiskeskuksella on tärkeä asema puolueettomana verkottajana, joka aktiivisesti osallistuu valtakunnalliseen kehitystyöhön.

Suomen eOppimiskeskus ry:n hallitus ja henkilökunta toivottavat Kaisalle menestystä uudessa tehtävässä.

Lisätietoja

Jari Harvio, [email protected], 03 621 4416
Kaisa Honkonen, [email protected], 050 595 4573