eEemeli-kilpailun e-kirjain, jonka ympärillä teksti paras suomalainen digitaalinen oppimisratkaisu

Juhlavuoden eEemeli-kilpailu käynnistyy!

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen kutsuu alan toimijat tavoittelemaan Suomen parhaan digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkintoa.

eEemeli-kilpailun tavoitteena on nostaa esiin erinomaisia oppimisratkaisuja sekä kannustaa toimijoita kehittämään uusia ja innovatiivisia digitaalisia toimintamalleja.

Vuonna 2021 vietetään eEemeli-kilpailun 20-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden kilpailussa on kolme sarjaa:

Oppimisen ekosysteemi

Tuotesarja:
Etä- ja hybridimallit opetuksessa

Merkittävä oppimisen teko

Oppimisen ekosysteemi -sarjassa etsimme toimintamallia, jossa oppilaitokset, opettajat, opiskelijat, sisällöntuottajat, ohjelmistotalot ja muut tahot toimivat yhdessä parantaakseen oppimisen laatua ja tuloksia.

Tuotesarja: Etä- ja hybridimallit opetuksessa -sarjassa etsimme laadukkaita toteutuksia etä- ja hybridiopetukseen sekä -koulutukseen.

Merkittävä oppimisen teko -sarjalla nostamme esiin merkittäviä tekoja oppimisen saralla. Oppimisen ala joutui viime vuonna ennennäkemättömään mullistukseen, ja opetuksen ammattilaiset venyivät uskomattomiin suorituksiin. Tällä kaikille avoimella sarjalla eEemeli haluaa nostaa hattua opetuksen ammattilaisille ja jakaa tietoa hyvistä ratkaisuista muillekin!

Ilmoittaudu mukaan 31.1.2021 mennessä

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot ml. yhdistykset ja oppilaitokset, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus.

Kilpailun pääpalkintona Oppimisen ekosysteemi -sarjassa sekä tuotesarjassa on rahapalkinto. Lisäksi tuotesarjan voittaja palkitaan eEemeli-kiertopalkinnolla. Kilpailun tuomaristona ja arviointiraatina toimii alan asiantuntijoita niin yritysten kuin julkisen sektorin pedagogiikan, koulutuksen sekä oppimisteknologian alueelta.

Kilpailun voittaja julkistetaan eEemeli-palkintogaalassa keväällä 2021.

Lisätietoja kilpailusta

https://eoppimiskeskus.fi/eeemeli/
[email protected]

Yhteistyökumppanit

Logo Dustin
HAMK
Logo, jossa teksti ITK2021 Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa
Omnian logo
Logo, jossa teksti Teknologiateollisuus
TIEKEn logo
Suomen eOppimiskeskus ry:n logo