Häme Open Campus –verkosto palkitsee hyvästä yhteistyöstä

Vuoden yhteistyöteko 2011

Häme Open Campus –verkosto palkitsee hyvästä yhteistyöstä

Häme Open Campus –verkosto haluaa nostaa esille onnistuneita yhteistyötekoja. Jaetaan osaamista ja kerrotaan hyvistä onnistumisista. Nyt käynnistyy hyväntahtoinen kisa, johon tutkimus-, koulutus- ja kehittämisorganisaatioiden sekä yritysten ja järjestöjen edustajat voivat osallistua kertomalla osoitteessa http://www.hoc.fi/custom_content/6 onnistuneesta yhteistyöteosta. Kahden tai useamman organisaation välinen yhteistyöteko voi liittyä esimerkiksi koulutusyhteistyöhön, osaamisen kehittämiseen, oppilaitos-yritysyhteistyöhön, tutkimukseen ja tuotekehitykseen, yritystoiminnan kehittämiseen tai järjestöjen toiminnan kehittämiseen. Kisa on kaikille avoin ja se päättyy 4.11.2011.

Vastaa linkin takaa löytyvän lomakkeen kysymyksiin lyhyesti ja kerro

  • ketkä ovat tehneet yhteistyötä
  • mitä on tehty ja miksi
  • miten on tehty – jaa onnistunut toimintatapa 

Paras yhteistyöteko palkitaan Tuohta tutkimuksesta, kiehisiä kehittämisestä –seminaarissa keskiviikkona 16.11.2011. Parhaan yhteistyöteon palkitsemisen lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan teemaan sopiva palkinto. Ilmoitetut yhteistyöteot ovat avoimesti esillä osoitteessa www.hoc.fi.

Tule jakamaan osaamista ja luomaan uudenlaista toimintakulttuuria! Laitetaan hyvät toimintatavat kiertämään! Auttamalla kaveria menestymään menestymme itsekin!

Lisätietoja: 
Anne Horila, aktivaattori/ projektipäällikkö, [email protected], +358 (0)50 301 1679 
Kalle Lehtinen, projektisuunnittelija, [email protected], +358 (0)50 345 7863 
Häme Open Campus (HOC) verkostoa kehitetään ja koordinoidaan Häme Open Campus verkoston kehittäminen ESR-hankkeen kautta.
  

Häme Open Campus –perustiedot
Häme Open Campus (HOC) on koulutus-, tutkimus- ja kehittämisyhteistyöverkosto, joka vahvistaa toimijoiden yhteistyötä, toimintatapoja ja osaamista. Toimijoita tällä hetkellä ovat Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kesäyliopisto, Helsingin yliopiston Lammin biologinen tutkimusasema, Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia/ Hyvinkään alueyksikkö, Tampereen yliopisto, Suomen Yrittäjäopisto, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT, Koulutuskeskus Tavastia, kehittämisyhtiöt, järjestöt, Forssan kaupunki, Hämeenlinnan kaupunki, Riihimäen kaupunki, Hämeen ja Riihimäen kauppakamarit, Hämeen Yrittäjät ja Hämeen liitto. Toimintaa toteutetaan tällä hetkellä Häme Open Campus – verkoston kehittäminen ESR-hankkeen kautta.