eEemeli 500x185

eEemeli 2016 -kilpailu on käynnistynyt

eEemeli 500x185

Parasta oppia!
– haussa vuoden paras yhdessä tekemistä ja oppimista edistävä oppimisratkaisu 

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu, jossa etsitään vuosittain parasta interaktiivisen median oppimisratkaisua. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille erinomaisia oppimisratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia oppimisratkaisuja. Vuonna 2016 kilpailu järjestetään jo 15. kerran.

Vuoden 2016 eEemeli-kilpailu etsii oppijaa kannustavia ja yhdessä oppimista edistäviä tuotteita, toimintatapoja ja palveluita teemalla Parasta oppia! Kilpailuun voivat osallistua niin yritykset, yhteisöt kuin oppilaitoksetkin. 

Ilmoittaudu mukaan helmikuun loppuun mennessä!

eEemeli-kilpailun ilmoittautuminen on käynnissä 29.2.2016 saakka osoitteessa www.eoppimiskeskus.fi/eemeli. Kilpailuun voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot ml. yhdistykset ja oppilaitokset, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus. 

Voittajat julkistetaan huhtikuussa 2016

Kilpailun tulokset julkistetaan Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssissa Hämeenlinnassa huhtikuussa 2016. Kilpailun voittaja palkitaan rahapalkinnolla sekä eEemeli-kiertopatsaalla. 

Kilpailussa arvioidaan mm. yhteisöllisiä työskentelymenetelmiä, arjen hyödyllisyyttä, kaupallista potentiaalia, yhteiskunnallista vaikuttavuutta, innovatiivisuutta, esteettömyyttä sekä teknistä ja pedagogista käytettävyyttä. 

Yhteistyössä

Kilpailun yhteistyökumppanit: Suomen eOppimiskeskus ry, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinnan kaupunki, Otavan Opisto, Teknologiateollisuus, TIVIA.

Lisätietoja
www.eoppimiskeskus.fi/eemeli
Suomen eOppimiskeskus ry
[email protected]
www.eoppimiskeskus.fi