tirehtoori

eEemeli 2015 -kilpailu on käynnistynyt

Vuoden parasta digitaalista oppimisratkaisua etsivä eEemeli 2015 -kilpailu on käynnistynyt. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille e-oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia e-oppimisratkaisuja.

Vuoden 2015 eEemeli-kilpailussa kisataan kolmessa sarjassa

tirehtoori

Pääsarjassa etsitään parhaita oppimisratkaisuja teemalla Flow! Miten sinä saat sen aikaan? Pääsarjaan voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot, kuten yhdistykset ja oppilaitokset sekä niiden yhteishankkeet, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus.

Apps4Education-sarjassa kilpaillaan teemalla Koodaus. Mukaan haetaan sekä sovelluksia että muita materiaaleja ja ratkaisuja. Nämä voivat olla itseopiskeluun tai opettajille opetusmateriaaliksi suunnattuja aineistoja. Sarjaan ilmoitettavien tuotteiden kohderyhmänä ovat perusasteen oppilaat (1.-9. luokka). Mukaan ilmoitettavien sovellusten ja materiaalien tulee olla avoimia: niiden tulee joko käyttää avointa dataa tai tuotoksen itsessään tulee olla avointa lähdekoodia tai CC-lisensoitu.

Avoimeen Parasta Parasta -sarjaan voivat osallistua kaikki arjen sankarit. Myös sankarien kaverit voivat ilmiantaa loistavan opetuksen aineiston, hyvän verkkokurssin, videoluennon, sovelluksen tai muun oppimisen laadukkaan sisällön.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä

eEemeli-kilpailun ilmoittautuminen käynnistyi 7.1.2015. Kilpailun pääsarjan ja Parasta Parasta -sarjan ilmoittautuminen on käynnissä 28.2.2015 saakka.

Lisätietoja: eoppimiskeskus.fi/tietoa-kilpailusta/ilmoittautuminen.

Yhteistyökumppanit

eEemeli 2015 -kilpailun pääsarjan yhteistyökumppaneina toimivat HAMK, Omnia, Otavan Opisto, Tekes, Teknologiateollisuus ry, TIEKE ry ja Tivia ry. Kilpailun järjestää Suomen eOppimiskeskus ry.

Suomen eOppimiskeskus ry järjestää Apps4Education-kilpailusarjan yhdessä Open Knowledge Foundation Finland ry:n ja Apps4Finland-kilpailun kanssa. Kilpailusarjan yhteistyökumppaneina toimivat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Sitra.

Lisätietoja kilpailusta

eoppimiskeskus.fi/eemeli
apps4education.fi