ylapalkki

eEemeli 2012 – kenen ratkaisu palkitaan?

ylapalkki

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu parhaasta interaktiivisen median oppimisratkaisusta. Kilpailun pääsarjassa etsitään parhaita oppimisen yhteisösovelluksia, joilla tuetaan yhteisöllisiä työskentelymenetelmiä ja yhdessä oppimista. Muut kilpailusarjat ovat Apps4Learning sekä Parasta Parasta.

eEemeli-kilpailulla nostetaan esille e-oppimisen ratkaisuja sekä edistetään tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua. Suomen eOppimiskeskus ry:n yhteistyökumppaneineen järjestämän kilpailun tavoitteena on kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia e-oppimisratkaisuja sekä löytää uusia hyviä käytänteitä ja menestystarinoita.

Parhaaksi ratkaisuksi haemme huomisen menestyjää, uusia oppimisen tuotteita ja palveluita, oppimisympäristöjen ja fyysisten käyttöliittymien yhdistelmiä, mobiilioppimista tukevia ratkaisuja sekä lisätyn todellisuuden, pelien ja 3D-maailmojen ratkaisuja. eEemelissä e-oppiminen pitää sisällään kaikki interaktiivisen median oppimista edistävät ratkaisut. Raati arvioi kilpailutuotteiden käytettävyyttä, kaupallista ja kansainvälistä hyödynnettävyyttä, eettisyyttä ja vaikuttavuutta, skaalautuvuutta, vuorovaikutteisuutta, elämyksellisyyttä, innovatiivisuutta, tuoreutta, yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja teeman mukaisuutta.

Arviointiraati palkitsee eEemeli 2012 -kilpailun pääsarjan voittajan 5 000 euron rahapalkinnolla sekä eEemeli-kiertopalkinnolla. Apps4Learning- ja Parasta Parasta -sarjojen voittajat palkitaan 1 000 euron rahapalkinnoilla. Lisäksi yksi tai useampi kilpailutyö voidaan palkita kunniamaininnalla. Viime vuoden parhaaksi e-oppimisen ratkaisuksi valittiin Voctrainer Oy:n WordDive. WordDive on helppokäyttöinen ja motivoiva alusta itsenäiseen kieltenopiskeluun. Tutustu palveluun osoitteessa www.WordDive.com.

eEemeli-kilpailuun voit ilmoittautua osoitteessa www.eoppimiskeskus.fi/eemeli-ilmoittautuminen. Kilpailun pääsarjaan ilmoittaudutaan 1.-31.1.2012 ja Apps4Learning- sekä Parasta Parasta -sarjoihin 29.2.2012 mennessä.

Yhteistyökumppanit 
Avoimet verkostot oppimiseen -hanke, Teknologiateollisuus ry, HAMK, Microsoft, Tieto, TIEKE, Tietotekniikan liitto, Hämeenlinnan kaupunki, Tekno¬logiakeskus Innopark Oy, Osaamiskeskusohjelma/Hä¬meen DIGIBUSINESS-klusteriohjelma.
 
Lisätiedot 
Suomen eOppimiskeskus ry 
Titi Tamminen 
GSM 040 869 6306