eEemeli 2011 – kenen ratkaisu palkitaan?

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu parhaasta interaktiivisen median oppimisratkaisusta. Etsimme parasta ratkaisua, joka sinkoaa Suomen oppimisteknologian hurjaan nousuun niin kotimaassa kuin kansainvälisesti!

eEemeli-kilpailu juhlii kymmenvuotista taivaltaan, tänä vuonna valitaan paras e-oppimisen ratkaisu kymmenennen kerran. Suomen eOppimiskeskus ry:n yhteistyökumppaneineen järjestämän kilpailun tavoitteena on kannustaa yrityksiä luomaan ja kehittämään uusia laadukkaita e-oppimisratkaisuja, sekä synnyttämään uusia hyviä käytänteitä ja menestystarinoita. Uskomme, että digitaaliset oppimisratkaisut ovat yksi tulevaisuuden menestymisen avaintekijöistä niin työelämässä kuin julkisessa koulutuksessakin.  Laadukkaat suomalaiset opetusmenetelmä- ja sisältöosaaminen yhdistettynä softakehitykseen synnyttävät uusia vientituotteita.

Parhaaksi ratkaisuksi haemme huomisen menestyjää, uusia oppimisen tuotteita ja palveluita, oppimisympäristöjen ja fyysisten käyttöliittymien yhdistelmiä, mobiilioppimista tukevia ratkaisuja sekä lisätyn todellisuuden, pelien ja 3D-maailmojen ratkaisuja.  eEemelissä e-oppiminen pitää sisällään kaikki interaktiivisen median oppimista edistävät ratkaisut.Raati arvioi kilpailutuotteiden käytettävyyttä, kaupallista ja kansainvälistä hyödynnettävyyttä, eettisyyttä ja vaikuttavuutta, skaalautuvuutta, vuorovaikutteisuutta, elämyksellisyyttä, innovatiivisuutta, tuoreutta, yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja teeman mukaisuutta.

Arviointiraati palkitsee eEemeli 2011 -kilpailun voittajan rahapalkinnolla ja eEemeli-kiertopalkinnolla. Lisäksi yksi tai useampi kilpailutyö voidaan palkita kunniamaininnalla. Viime vuoden parhaaksi e-oppimisen ratkaisuksi valittiin Rockway Oy:n Rockway – internet-musiikkikoulu. Rockway on vuonna 2007 perustettu SMIL-tekniikkaan perustuva oppimisympäristö. Tutustu palveluun: www.rockway.fi.

eEemeli-kilpailuun voit ilmoittautua aikavälillä 1.-31.1.2011 osoitteessa: http://www.eoppimiskeskus.fi/fi/eemeli-ilmoittautuminen.

Yhteistyökumppanit: Finpro ry, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen DIGIBUSINESS-klusteriohjelma, Hämeenlinnan kaupunki, Microsoft, Nordea, Tekes, Teknologiateollisuus ry, Teknologiakeskus Innopark Oy ja Tietotekniikan Liitto ry.

Lisätiedot: http://www.eoppimiskeskus.fi/eemeli
Suomen eOppimiskeskus ry
Titi Tamminen
[email protected]
GSM 040 869 6306    
www.eoppimiskeskus.fi