Discendumin Optima Akatemia palvelu alkaa 25.1.2010

Discendum Oy on lanseerannut Optima Akatemia palvelun, joka käynnistyy ma 25.1.2010.

Optima Akatemiassa toteutetaan verkkoluentoja (webinaareja) joka toinen viikko maanantaisin klo 15.00-15.30 alkaen 25.1.2010. Webinaarien aiheina ovat erilaiset Optiman ominaisuudet sekä Optiman käyttötavat ja -kokemukset. Webinaarit ovat maksuttomia ja niihin voi osallistua www-selaimen kautta. Webinaarissa voit myös esittää chatin kautta kysymyksiä päivän aiheeseen liittyen. Webinaarit tallennetaan, joten voit katsoa tallenteen myös myöhemmin.

Kevään ohjelman aloitamme viimeisimmän päivityksen tuomien uusien ominaisuuksien esittelyllä. Muut kevään webinaarit käsittelevät enemmän Optiman käyttötapoja ja Optiman käytön pedagogisia vinkkejä.

Tutustu Optima Akatemiaan ja kevään 2010 ohjelmaan osoitteessa: http://akatemia.discendum.com/ . Loppukevään ohjelma täydentyy vielä Optima Akatemiassa kerätyn palautteen ja toiveiden kautta. Sivujen kautta voit liittyä Optima Akatemian sähköpostilistalle saadaksesi tiedon webinaarien ohjelmasta sekä Optiman päivityksistä suoraan sähköpostiisi. Optima Akatemia -yhteisön löydät myös Facebookista ja linkki sinne löytyy Optima Akatemian www-sivuilta. Liity mukaan ja anna palautetta, ehdotuksia ja kommenttejasi myös Facebookin kautta.

Tervetuloa Optima Akatemiaan!