Digital Lessons Finland Oy:lle uusi toimitusjohtaja ja hallitus

Sisältöliiketoimintaan keskittyvän Digital Lessons Finland Oy:n ylin johto on uudistettu kasvuhakuisilla asiantuntijoilla. Tehty muutos luo yritykselle aidon mahdollisuuden kasvuun.

Pääkaupunkiseudulla toimivan Digital Lessons Finland Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut Eija Laine, joka on toiminut aikaisemmin Mediamaisteri Group Oy:n myyntijohtajana, eLearning-palveluiden johtajana sekä koulutusalalla konsulttina ja esimiehenä. Laine on koulutukseltaan aikuiskasvatustieteen maisteri.

Digital Lessons Finland Oy:n hallitus uudistettiin nimeämällä hallituksen jäseniksi Jarmo Viteli, Juha-Matti Arola sekä Timo Väliharju. Hallituksessa yhdistyy vahva ja innovatiivinen sisältöosaaminen sekä kasvuyrityksen liiketoimintaosaaminen.

Tehdyillä muutoksilla vahvistetaan tulevaisuuden kasvuhalukkuutta.

– Kasvumahdollisuuksia on paljon. Työskentelemme Suomen upeimpien organisaatioiden kanssa tuottamalla verkko-oppimateriaaleja yksityiskohtaisista tuotekoulutuksista aina laajoihin perehdytysmateriaaleihin ja järjestelmäkoulutuksiin asti usealla eri kielellä. Osaamisen kehittäminen on noussut monen organisaation henkilöstöstrategian ytimeen kasvattaen työmotivaatiotamme, toimitusjohtajaksi nimitetty Eija Laine kertoo.

 

Lisätietoja antaa:

Eija Laine

toimitusjohtaja

Digital Lessons Finland Oy

+358 40 757 4543

[email protected]

www.digitallessons.com

 

Digital Lessons Finland Oy on vuonna 2002 perustettu yritys, joka on erikoistunut kustannustehokkaaseen asiantuntemuksen ja osaamisen välittämiseen digitaalisin keinoin. Yhtiö toimii Helsingissä ja on osa Mediamaisteri Groupia.