Digital Competence and Learning 2010 tulossa jälleen 2.-3.11.2010 Hämeenlinnan Vanajanlinnaan!

Osaatko uida, pysytkö pinnalla – tositarinoita onnistumisesta ja verkkovoimasta SoMe-meren aalloilla

DCL2010 kokoaa jälleen oppimisen ja henkilöstön kehittämisen sekä tietotyön ammattilaiset upeisiin Vanajanlinnan puitteisiin. Konferenssin ohjelmassa on tänä vuonna viisi keynote-esitystä: Liisa Välikangas, Ossi Kuittinen, Taneli Tikka, Outi-Maaria Palo-oja ja Mato Valtonen. Rinnakkaissessioissa yrityscaseja, kokemuksia verkostojen voimasta ja verkkoviestinnän saloista. Katso lisää www.eoppimiskeskus.fi/DCL ja ilmoittaudu mukaan!

Ohjelmassa asiantuntijaluentoja, pikatietoiskuja, dialogeja sekä molempina konferenssipäivinä toimintapiste työkalujen ja palveluiden ohjattuun käyttöönottoon ja harjoitteluun. Uutuutena toteutetaan matkailun teemasessio, jossa alan kiinnostavimmat yrityscaset ja verkostot esittäytyvät.

Konferenssi on suunnattu HR-asiantuntijoille, tietohallinnosta vastaaville, päättäjille, strategi-sesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaaville, innovaattoreille, yrittäjille –erityisesti matkailualalta sekä tuotteiden ja verkostojen kehittäjille. Konferenssin järjestää Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaniensa kanssa.

Tutustu konferenssiin tarkemmin Suomen eOppimiskeskuksen nettisivuilla: www.eoppimiskeskus.fi/DCL.

Konferenssin hashtag on #dcl2010