CICERO Siltamat luentosarja alkaa ti 19.1.2010

Tutkimuksesta käytäntöön – Oppimistieteestä työssäosaamiseen

CICERO Learning -verkosto järjestää Helsingin yliopiston Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan kanssa yhteistyössä avoimien oppimistilaisuuksien sarjan, jossa

  • esitellään oppimisen uusinta tutkimustietoa ja sen hyödyntämistä ja soveltamista käytännön työelämässä.
  • edistetään tiedon virtaa tutkimuksesta käytäntöön sekä tutkijoiden ja käytännön tekijöiden verkottumista.

Oppimistilaisuudet pidetään kerran kuukaudessa Helsingin yliopiston Käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa (Auditorio 1, Siltavuorenpenger 10) klo 16.00-18.00.

Kussakin luento- ja keskustelutilaisuudessa käsitellään yhtä ajankohtaista oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvää teemaa sekä viimeisimmän tutkimuksen että käytännön sovellusten näkökulmasta.

Tutkimustiedon ja käytännön esimerkin jälkeen on soveltajan kommenttipuheenvuoro, jolla käynnistetään yleisön keskustelu siitä, miten tutkimuksen tietoa voitaisiin siirtää ja soveltaa käytännön työelämään entistä nopeammin ja laveammin.

Oppimistilaisuudet on tarkoitettu opiskelijoille, tutkijoille ja opettajille, HR-asiantuntijoille ja yritysjohdolle, konsulteille ja täydennyskoulutusasiantuntijoille.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja niihin on ilmainen pääsy. Luennot näytetään reaaliaikaisena verkossa sekä tallenteena jälkeenpäin.

http://www.cicero.fi/sivut2/events_CICERO_Campus_Siltamat2010.html