Avoimen sisällön haaste toimintaympäristön murroksessa – eOppimisen foorum 26.3.2010

 

Sisältötuotannon ansaintamallit ovat muuttumassa. Perinteiset bisnesmallit ovat törmäyskurssilla avoimien nettisisältöjen kanssa. Mistä oikein on kysymys ja mitä tästä seuraa? Taustoja ja vastauksia esitellään Suomen eOppimiskeskuksen järjestämässä eOppimisen foorumissa: Avoimen sisällön haaste toimintaympäristön murroksessa

Aika: 26.3.2010 klo 12:00-15:00

Paikka: TKK Dipoli, Espoo

 

Ohjelma

12:00-14:00 ELMA-esiselvitys eOppisisältöjen liiketoimintamalleista – tuloksia ja haasteita internet-aikakauden liiketoimintamalleista, alan toimijaverkostosta sekä oppimistuotteiden uusista muodoista.

Teemaryhmätyöskentelyä

Esiselvityksen tekijät: Kari  A. Hintikka, JY ja Anne Rongas, Pedapoint Oy sekä asiantuntijaherätteitä keskustelua virittämässä.

Tutustu ELMA-esiselvityksen tiivistelmäartikkeliin osoitteessa: http://wiki.eoppimiskeskus.fi/display/EF/ELMA+esiselvitys (luo itsellesi tunnus ensimäistä kertaa kirjautuessasi). Huom. Artikkelia saa kommentoida ja esittää kysymyksiä, joilla voi vaikuttaa teematyöskentelyyn.

 

14:00 – 14.15 Kahvitauko

14:15 – 15:00 Ajatuksesta verkostoksi – miten syntyi ystävyysyrittäjyys ja miten siitä voi tulla? Eero Leppänen, Rautasilta Oy

 

Foorum on suunnattu e-oppimisen parissa työskenteleville kouluttajille, asiantuntijoille, yrittäjille ja toimihenkilöille.

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista 19.3. mennessä Suomen eOppimiskeskukseen Inkeri Ahoselle

[email protected]