Koulutukset

Tarjoamme erilaisia koulutuksia sekä olemme mukana erilaisissa hankkeissa, joissa tarjotaan oppia ja koulutusta. Lähes kaikki koulutuksemme ovat maksuttomia.

Datataitava oppilaitos

Mitä on reilu datatalous? Mitä data- ja alustataloudesta tulisi ymmärtää? Mikä on datan ja alustojen rooli oppilaitoksissa?

Arviointiosaamisen kehittäminen alakoulussa

Opetushallitus on julkaissut uudet kuudennen luokan arviointikriteerit, jotka astuvat voimaan syksyllä 2023. Koulutus tarjoaa monipuolisia työtapoja, joiden avulla voit kehittää arviointiosaamistasi näiden uusien lukuvuosiarvioinnin kriteerien mukaisesti.

Paksuja värikäskantisia kirjoja. Kolme kirjaa pinossa vasemmalla. Ylin kirja on auki. Kolme kirjaa nojaa kumollaan kirjapinoon.

Avoin oppimateriaali -mestarikurssi

Autamme sinua oppimateriaalin tuotannossa ja päivittämisessä. Kurssilla käsitellään viittä sisällöntuotantoa tukevaa teemaa.

Valkoisesta hehkulampusta lähtee valkoreunainen laatikko, jossa on Tiedosta tukea -teksti.

Tiedosta tukea -koulutus

Ymmärrä oppimisdataa ja valjasta se päivittäiseen käyttöösi koulutuksessa.

Piirroskuva viidestä ihmisestä. Kaksi puhuu videopuhelua keskenään ja kolme tekee ryhmätyötä.

Laadukas digipedagogiikka -koulutuskokonaisuus

Koulutuskokonaisuus antaa lukion opettajalle digipedagogisia menetelmiä ja malleja, joilla voi kehittää opetusta lähi-, hybridi- ja etätilanteissa.

HOThybridi-logo

Hybridiopetuksen ja -työskentelyn taidot ja tavatLinkki avautuu uuteen välilehteen.

HOT-hankkeessa järjestämme webinaareja ja koulutuksia onnistuneeseen hybridiopiskeluun ja -työskentelyyn. Hankkeen verkkosivuille päivittyy koulutus- ja webinaaritarjonta.

Värikkäitä pelinappuloita verkostokuvan päällä.

Samassa verkossa – opintopiiristä oppia hybridiopetukseen

Opetushallituksen rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutushanke, jonka tavoitteena on lisätä opettajien pedagogista osaamista hybridiopetuksen järjestämiseen. Koulutus on suunnattu perusopetuksen sekä lukio- ja ammatillisen koulutuksen opettajille ja vapaan sivistystyön toimijoille.

Järjestämme koulutuksia myös tilauksesta ja juuri teille räätälöidysti. Katso Palvelut-sivulta lisätietoja.