Valkoinen, pyöreä logo, jossa teksti OppilasAgentti.

Valtakunnallinen OppilasAgentti-toiminta

Valtakunnallisen OppilasAgenttitoiminnan Nextstep -hanke jatkaa aiemman OppilasAgentti-hankkeen perintöä ja tähtää digitaalisen oppimisen vahvistamiseen esi- ja perusopetuksessa. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on OppilasAgentti-toiminnan koordinaattorityön käynnistäminen ja osaamisen kehittäminen. Aiemman hankkeen aikana luotuja pysyviä rakenteita ja hyviksi havaittuja käytänteitä vahvistetaan ja toiminnassa pyritään tukemaan erityisesti yläkoulujen OppilasAgentti-toiminnan kehittämistä.

Suomen eOppimiskeskus ry toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen koordinaattorin kanssa ja fasilitoi verkoston tekemää kehitystyötä, ylläpitää tietopankkia sekä vastaa hankkeen viestinnästä.

Hanketta koordinoi Kangasalan kaupunki. Lisäksi hankeverkostossa ovat mukana Rovaniemen kaupunki, Vantaan kaupunki, Kirkkonummen kunta, Pirkkalan kunta, Lohjan kaupunki, Sastamalan kaupunki, Hämeenlinnan kaupunki, Ylöjärven kaupunki, Itä-Suomen yliopisto, Nurmijärven kunta, Kuopion kaupunki sekä Valkeakosken kaupunki.

Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Hanke päättyy 31.12.2024.

Lue lisää

Lisätietoja