SeOppiTunti

SeOppiTunti on eOppimiskeskuksen toteuttama webinaarien ja podcastien sarja, jossa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin. SeOppiTunnit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Syksyllä 2022 SeOppiTunti-sarjassa kohdataan Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun voittajia ja yhteistyökumppaneita.

Luvassa mielenkiintoisia keskusteluita – tervetuloa mukaan!


Seuraavassa webinaarissa

Paras suomalainen oppimisratkaisu

Tutkiva toiminta varhaiskasvatuksessa: Leikin kautta oivallukseen
13.10.2022 klo 14-15 verkossa

Tiedekasvatuksen keskiössä on ihmettely ja kysymysten esittäminen.

Jos sinulla on lähipiirissäsi pieni lapsi, olet ehkä jo huomannut että hän on mestari kehittämään leikkejä sekä kysymään kysymyksiä. Mutta oletko koskaan ajatellut, että nämä kaksi lapselle luontaista toimintaa ovat avaimia oivalluksiin myös tiedekasvatuksessa?

Suomalainen Kide Science on kehittänyt tutkivaan oppimiseen pohjautuvan leikillisen tiedekasvatusmenetelmän, joka on palkittu useasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Tule sinäkin kuuntelemaan millaista on suomalainen lasten tiedekasvatus parhaimmillaan ja miten tästä opettajien usein hankalaksi kokemasta aiheesta on kasvanut menestystarina.

Mukana keskustelemassa Jenni Vartiainen Kide Sciencelta, Jouni Kangasniemi Education Finland -ohjelmasta sekä Titta Mantila ja Sanja Mursu Oppiva Invest Oystä.

Kide Science voitti vuonna 2022 ensimmäistä kertaa järjestetyn Education Finland Award -palkinnon. Education Finland Award palkinnolla nostettiin esiin suomalaisia kansainvälisille markkinoille tähtääviä sekä siellä jo menestyviä tuotteita ja konsepteja.

Lähetämme tarkemmat osallistumisohjeet ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.


Aiemmat webinaarit

Paras suomalainen oppimisratkaisu

Posin kautta syksyyn – hyvän huomaamisen merkitys oppimisessa
15.9.2022 klo 14-15 verkossa

Mukana keskustelemassa Positive Learning Oy:n Pasi Kotilainen ja Omnian pedagoginen päällikkö Taru Kekkonen.

Positive Learning Oy voitti vuoden 2022 Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun tuotesarjan ratkaisullaan Huomaa hyvä! Omnia on yksi kilpailun yhteistyökumppaneista.

Tallenne tulossa pian!


Lisätietoja tulevista SeOppiTunneista luvassa pian – seuraathan tätä sivua!