Muumimuseossa otettu ryhmäkuva hanketoimijoista

Valmistaudutaan opintopiiriin

Ennakkotehtäviä oman oppimistyylin ja motivaation kartoittamiseksi

Johdanto

Tämän materiaalin avulla voit valmistautua ja virittäytyä opintopiiriin. Materiaalin avulla voit pohtia ja kartoittaa omia teknologisia valmiuksiasi, ammatillisia kiinnostuksen kohteitasi ja omaa oppimistyyliäsi. Tämä voi auttaa sinua ymmärtämään omaa oppimistasi paremmin ja saamaan parhaan mahdollisen hyödyn irti opintopiireistä. 

Sinulla on jo paljon oppimiseen tarvittavia taitoja, joten pidä vaan mielesi avoimena ja uteliaana uusien oppimiskokemusten edessä. 

Itseopiskelumateriaalissa on 3 osiota: 

Kohderyhmä

Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan opintopiiriin tai ohjaamaan niitä, kaikki jotka ovat kiinnostuneita syventämään ymmärrystään omasta oppimisestaan ja kartoittamaan tarkemmin omia motivaation lähteitään. 

Oppimistavoitteet

Teknologisten valmiuksien, ammatillisten kiinnostuksen kohteiden ja oppimistyylien kartoituksella pyritään lisäämään itsetuntemusta, jotta osallistujat saavat opintopiiristä kaiken mahdollisen hyödyn irti. Kartoitukset toteutetaan itsearviointina ja tuloksia voi hyödyntää muun muassa itselleen sopivimman opintopiirin löytämisessä. 

Itseopiskelumateriaali