Värikkäitä pelinappuloita verkostokuvan päällä.

Samassa verkossa – laajasti oppia hybridiin

Samassa verkossa – opintopiiristä oppia hybridiopetukseen oli Opetushallituksen rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutushanke, jonka tavoitteena oli lisätä opettajien pedagogista osaamista hybridiopetuksen järjestämiseen.

Koulutus oli suunnattu perusopetuksen sekä lukio- ja ammatillisen koulutuksen opettajille ja vapaan sivistystyön toimijoille.

Koulutus oli laajuudeltaan 3 op.

Koulutus päättyi joulukuussa 2022. Tältä sivulta löydät koulutusten materiaalit itsenäisesti opiskeltavana kokonaisuutena.

Monta näkökulmaa hybridiin

Koulutuksessa on neljä kokonaisuutta. Klikkaa kokonaisuuden nimeä päästäksesi aiheen materiaaleihin.

1. Onnistunut hybridiopetus

2. Tietosuoja ja tietoturva haltuun

3. Saavutettavuus tutuksi

4. Hyvän mielen koulu

Jokaisesta materiaaleista löytyy kyseiseen aiheeseen liittyvät intro, videomateriaalit, pohdintakysymykset ja mahdolliset lisävinkit.

Ylimääräinen lisämateriaali

Lisäksi mukana on opetusmateriaali peruskoulun 4.-8. luokkalaisten opetuskokonaisuuteen, joka käsittelee tietosuojaa ja tietoturvaa. Materiaali soveltuu 45-90 min opetuskokonaisuuden pohjaksi. Materiaali koostuu seitsemästä kysymyksestä. Kysymysten tarkoituksena on ohjata oppilaiden kanssa käytävää keskustelua tietosuojasta ja tietoturvasta.

Lisämateriaali: Tietosuoja ja tietoturva 4.-8. luokkalaisille

Videomateriaalit

Samassa verkossa -koulutuspäivien tallenteet voi katsoa kootulta YouTube-soittolistalle. Samat videot löytyvät myös kokonaisuuksien materiaaleista.

Lisätietoja