Piirroskuva viidestä ihmisestä. Kaksi puhuu videopuhelua keskenään ja kolme tekee ryhmätyötä.

Itsenäisesti opiskeltava koulutuskokonaisuus kevät 2023

Johdanto – Tervetuloa!

Laadukkaalla digipedagogiikalla vastauksia arjen haasteisiin -koulutus järjestetään sekä itseopiskelupakettina että ryhmämuotoisena koulutuskokonaisuutena. Olet valinnut edetä itsenäisesti opiskellen. Halutessasi voit kuitenkin osallistua ryhmätapaamisiin. Tapaamiset kestävät noin 2 tuntia ja niissä käsitellään samoja aineistoja kuin itseopiskelupaketissa, mutta jaamme samalla kokemuksia ja ajatuksia sekä puramme tehtäviä. Olet siis lämpimästi tervetullut mukaan.

Koulutuksemme sisältää 5 teemaa:

  • Digi ja pedagogiikka
  • Osallisuus ja hyvinvointi
  • Teknologia
  • Analytiikka ja data arvioinnin tukena
  • Nopeasti kehittyvä toimintaympäristö

Avaamme teemoja muutaman viikon välein. Ajatuksena on, että ehdit rauhassa tutustua jokaiseen teemaan, tehdä niihin liittyvät pienet tehtävät sekä peilata näkökulmia omaan työhösi. Suosittelmme kuitenkin pysymään mukana koulutuksen yhteisessä tahdissa. Tehtävät on mitoitettu niin, että ehdit tekemään ne suunnitellussa rytmissä ja saat kokonaisuuden suoritettua koulutuksen aikana.

Materiaalit julkaistaan salasana suojatulla sivustolla.

Jokaisesta kouluttajien tekemästä videosta saat käyttöösi myös diat, jotta voit aina halutessasi palata aineistoon.

Koulutuksen tavoitteena on tuoda näkökulmia oman työn kehittämiseen. Kun suunnittelet omaa opiskelurytmiäsi, varaathan aikaa myös oman työsi tarkasteluun. Toivomme, että käytännössä jo kokeilisit jotain uutta.

Kouluttajatiimi on koko koulutuksen ajan käytettävissäsi. Mitä vain kysymyksiä herää, kaipaat pallottelukaveria tai haluat kokeilla jotain työvälinettä, mutta et ole vielä löytänyt oikeata, kysäise meiltä. Yhdessä keksimme kyllä ratkaisun.

Vaikka opiskeletkin itsenäisesti – et ole yksin. Olemme täällä sinua varten.

Koulutuksen sisällysluettelo

Johdanto
Teema 1: Digi ja pedagogiikka
Teema 2: Osallisuus ja hyvinvointi
Teema 3: Teknologia, tietoturva ja analytiikka
Teema 4: Aineistot ja koulutuksen viimeistely


Yhteystiedot

Lisätietoja