Puhujaesittelyt – Elovalkeat 2024

Vinkki: Puhujan kuvaa klikkaamalla pääset suoraan puheenvuoron tietoihin.

Marja Sivonen
Attendo

Elina Pärnä
Faros & Com

Laura Oranne
M-Files

Johanna Pystynen
Guidin

Miltä sinun urapolkusi näyttää? Case-esimerkki Attendon osaamisen kehittämisen muutoksesta

Marja Sivonen, Attendo

Kaikkien attendolaisten osaamisen kehittämisestä vastaava Marja Sivonen on toteuttamassa jo toista kertaa laajaa yrityksen sisäistä koulutusuudistusta Attendon laajalla Muutosmatkalla. Ihmisistä, käytännönläheisyydestä ja uuden luomisesta tykkäävä Marja on aiemmin työskennellyt mm. Specsaversillä koulutusten suunnittelutiimin esimiehenä ja projektipäällikkönä.

Attendo on Suomen johtava hyvinvointialueiden kumppanina toimiva, julkisten hoivapalveluiden yksityinen tuottaja. Meillä on Suomessa noin 430 Attendo-kotia, jotka tarjoavat hoivaa, kuntoutusta, asumispalveluita sekä ateria- ja puhtauspalveluita noin 12 000 suomalaiselle. Tämän lisäksi tarjoamme terapiapalveluita, kuten fysio- ja puheterapiaa, sekä toimimme hyvinvointialueiden kumppanina lastensuojelussa.

Me, noin 18 000 attendolaista, teemme töitä, jotta asukkaamme ja asiakkaamme voivat elää omannäköistä elämää. Jokaisen asiakkaamme tulee saada tarvitsemansa palvelut itselleen sopivalla tavalla. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvomme: osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Elina Pärnä, Faros & Com

Olen analyyttinen ja kekseliäs oppimisen asiantuntija ja kouluttajien kouluttaja. Vahvuuteni on kyky auttaa asiakasta löytämään selkeän fokuksen, linjakkaan pedagogisen idean ja tilanteeseen sopivan teknologian omaan koulutukseensa. Lisäksi autan asiakkaita yhdistämään tietoa organisaation tilanteesta liiketoimintaa tukevien koulutusten suunnitteluun.​

Pedagogisen ajatteluni lähtökohtana on oppimislähtöisyys. Käytän työssäni erilaisia osallistamisen keinoja ja oppimismuotoilun työkaluja, kuten käyttäjäpersoonia ja polkuja. Ammennan työssäni myös kokemustani organisaatioiden tutkimuksesta.​

Minulla on yli 10 vuoden kokemus kouluttajana ja yli 8 vuoden kokemus verkkopedagogiikan asiantuntijana.

Elina Pärnä
Learning Designer, Head of Digital Learning Solutions
Faros & Com

Voittavia oppimiskokemuksia

Faros & Com on suomalainen Growth Learning -yritys – missionamme on tarjota voittavia oppimiskokemuksia pedagogisesti suunniteltujen Growth Learning -palvelujemme avulla.

Olemme erityisosaajia johtamisen ja osaamisen kehittämisessä sekä kehittämisen tukemisessa digitaalisin ratkaisuin. Kokonaisvaltainen palveluratkaisumme vastaa jatkuvassa muutoksessa olevan työelämän luomiin liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämistarpeisiin.

Tiimimme rakentuu liiketoiminnan kehittäjistä, johtamisen ja työelämän muutoksen asiantuntijoista, henkilöstön kehittäjistä, osaamisen kehittämisen konkareista, kasvatustieteilijöistä, pedagogiikan asiantuntijoista, graafisista suunnittelijoista, web-suunnittelijoista sekä oppimisympäristöasiantuntijoista.

Kumpi joustaa muutoksessa – prosessi vai järjestelmä?

Laura Oranne, Solution Architect, M-Files

Johanna Pystynen, Guidin

Johanna Pystynen
CEO
Guidin