Tekoälykesäkoulu


Aika

14.6.2024 - 15.6.2024    
Koko päivä

Paikka

Otavan Opisto
Otavantie 2B, Otava

Tapahtumatyyppi

Kun toistensa vastakohdat – perinteikäs 132-vuotias kansanopisto maalaismaisemassa ja ajankohtaistakin ajankohtaisempi tekoäly – kohtaavat, syntyy aina jotain uutta, mielenkiintoista ja kokemisen arvoista!

Tekoälykesäkoulussa 14.-15.6.2024 Otavan Opistolla tutustutaan tekoälyn ja sen erilaisten sovellusten tehokkaaseen käyttöön opetusmaailmassa. Tilaisuudessa syvennytään mm. tekoälysovellusten kuten ChatGPT:n, Geminin ja Copilotin hyödyntämiseen eri oppiaineiden opetuksessa ja oppimisessa sekä tulevaisuuksientutkimuksen Delfoi-menetelmän apuvälineenä.

Tekoälykesäkoulun ohjelma koostuu opetusalan asiantuntijoiden puheenvuoroista, käytännönläheisistä ja osallistavista työpajoista sekä vuorovaikutteisesta vertaisoppimisesta opetusalan toisten ammattilaisten seurassa.

Osallistujat saavat pajapäivien aikana perusteellisen käsityksen tekoälyn tulevaisuudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista ja haasteista eri oppiaineiden sisältöjen opetuksen ja oppimisen tukena. Kukin osallistuja voi myös ryhtyä jo pajapäivillä kehittämään ja soveltamaan omaa tekoälyosaamistaan omien tavoitteidensa mukaisesti sekä verkostoitua samoja aihepiirejä pohtivien toisten alan ammattilaisten kanssa.

Tekoälykesäkoulu toteutetaan yhteistyössä Facebookin TOT-ryhmän aktiivien, Delfoi- kehittäjäyhteisön, Suomen eOppimiskeskuksen verkoston ja lukiokoulutuksen OPH-rahoitteisen Airut-hankkeen kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset


Kaikki tapahtumat