Sivistyksen kentät liikkeessä – miten tukea oppimista kestävyysmurroksessa?


Kestävyysmurros leikkaa läpi yhteiskunnan kaikki toiminnot asumisesta työntekoon, ruokatuotannosta liikkumiseen. Miten sivistyksen kentillä voidaan tukea oppimista muutoksessa, jolla turvataan yhteisen planeettamme kantokyky? Kestävä tulevaisuus edellyttää, että eri näkökulmat jatkuvaan oppimiseen ja sivistykseen saatetaan dialogiin. Siksi tuomme samaan pöytään aikuiskasvatuksen tutkijoita ja yhteiskunnan vaikuttajia. Keskustelut valottavat sivistyksen eri kenttiä työelämästä vapaaseen sivistystyöhön ja korkeakoulutukseen.

Keskustelujen jälkeen osallistamme yleisön ja seminaarin puhujat yhteiseen dialogiin Erätauko-menetelmällä pohtimaan, millainen on ajallemme sopiva, tulevaisuuteen katsova käsitys sivistyksestä?

Tilaisuuden juontaa TKI-päällikkö Heidi Kinnunen Kvs-säätiöstä. Keskustelu striimataan Unitubeen (linkki päivitetään myöhemmin), Erätaukoon voi osallistua paikalla. Tilaisuus on maksuton mutta vaatii ilmoittautumisen.

Seminaarin järjestävät Kvs-säätiö, Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura ATS ja Aikuiskasvatus-tiedelehti.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://www.helsinki.fi/fi/konferenssit/aikuiskasvatuksen-tutkimuspaivat-2024/esiseminaarit-72


Kaikki tapahtumat