Varaa ilmoitustilasi SeOppi-lehtiin!

Varaa nyt ilmoitustilasi suomen- ja englanninkieliseen SeOppi-lehteen! Uusin SeOppi-lehti Networks in  Business – teemalla ilmestyy marraskuun alussa. Lehteä jaetaan mm. Suomen eOppimiskeskuksen järjestämissä DCL-konferenssissa, koulutuksissa ja tapahtumissa sekä kaikille yhdistyksen jäsenille. DCL-konferenssista saat lisätietoa eOppimiskeskuksen nettisivuilta (http://www.eoppimiskeskus.fi/dcl). Englanninkielinen lehti ilmestyy marraskuun lopussa ja lehteä jaetaan mm. Online Educa Berlin –messuilla. Huomaa halvemmat hinnat kun ilmoitat kummassakin lehdessä!

SeOppi-julkaisu kokoaa alan yhteisöt sekä toimijat ja johdattaa e-oppimisen tiedon äärelle. Julkaisu tarjoaa ajankohtaista ja syventävää tietoa e-oppimisen uusista ilmiöistä, tuotteista ja ratkaisuista sekä niiden hyödyntämisestä alan parhaiden asiantuntijoiden voimin. Julkaisu on aikakausilehtityyppinen nelivärinen painotuote.

SeOppi-lehteen on mahdollisuus varata tila yritysartikkelille, myös kokonaan toimittajan tekemänä. Kaikki yritys- ja yhteisöartikkelilla mukana olevat saavat 250 kpl julkaisuja toimitettuna omaan osoitteeseensa. Artikkeli- ja ilmoitustilan viimeinen varauspäivä on 17.9.2009 ja aineistojen viimeinen toimituspäivä on 24.9.2009.

SeOppi-lehden tarkemmat mediatiedot Suomen eOppimiskeskuksen nettisivuilta.