Ilmoittautuminen käynnissä

Näihin tapahtumiin ja koulutuksiin voit ilmoittautua juuri nyt:

Digikilta järjestää Valtakunnallisen digipedagogiikan päivän ITK-konferenssin yhteydessä Hämeenlinnan Aulangolla 19.4.2023. Tapahtuma on jatkumoa Valtakunnalliselle tutoropettajapäivälle.

Tapahtuman ohjelma koostuu asiantuntijapuheenvuoroista sekä työpajoista, esityksistä ja ITK-konferenssin messuosastokierroksesta. Keynote-puhujina Martti Hellström ja Jari Laru.

Tapahtuma on suunnattu varhaiskasvatuksen sekä esi- ja perusopetuksen tutoropettajille, TVT-vastaaville ja kaikille asiasta kiinnostuneille opettajille, asiantuntijoille ja hallinnon edustajille.


Onko sinulla työn alla oppimateriaalin tuottaminen tai päivittäminen? Järjestämme keväällä 2023 avointen oppimateriaalien sisällöntuottajan mestarikurssin, jolla käsitellään viittä sisällöntuotantoa tukevaa teemaa:

  1. oppimateriaalin tuotantoprosessi,
  2. tekijänoikeudet,
  3. Creative commons -lisenssit ja avoin julkaiseminen,
  4. olemassa olevien aineistojen remiksaus sekä
  5. pedagoginen ja tekninen saavutettavuus.

Mestarikurssi on tarkoitettu työpareille, -ryhmille sekä itsenäisille tekijöille. Kohderyhmänä erityisesti ammatillisen sekä vapaan sivistystyön opetushenkilöstö.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta.

Olet tervetullut osallistumaan mestarikurssin webinaareihin, vaikka et suorittaisikaan koko koulutuskokonaisuutta. Tällä linkillä voit ilmoittautua yhteen tai useampaan webinaariin.

Lisätietoja: https://eoppimiskeskus.fi/projekti/avoin-oppimateriaali-mestarikurssi/