Elovalkeat-puhujat 2023

Suomen eOppimiskeskus ry ja Howspace tarjoavat: Elovalkeat 2022 18.8.2022 klo 13-17 Howspace-alustalla.

Jukka Lehtoranta, Suomen eOppimiskeskus ry

Profiilikuva Jukka Lehtoranta

Jukka on Suomen eoppimiskeskus ry:n projektityöntekijä ja koulutusalan yrittäjä.

Jukalla on yli 10 vuoden kokemus opettamisesta, opettajien osaamisen kehittämisestä ja digipalveluiden hyödyntämisestä oppimisen ja työnteon tukena.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet ja hyödyt kehittää osaamista ja työntekoa jokaisen omiin lähtökohtiin ja tarpeisiin sopivaksi.


Hanna Vuorikoski, Tietoevry Suomi

Hanna Vuorikoski toimii Tietoevry Transform liiketoiminnan globaalissa HR vetovastuussa, sekä Suomen HR johtajana. Hannalla on pitkä kokemus vaativista HR ja rekrytointirooleista niin isoissa kuin pienemmissä yrityksissä ja teknologiatalossa Hannaa vetää puoleensa jatkuvat muutokset, jotka haastavat myös HRää olemaan entistä liiketoimintalähtöisempiä kaikessa tekemisessään.

Liiketoimintalähtöisen modernin HR toiminnon lisäksi fokuksessa on kulttuurin, työntekijäkokemusen ja johtamisen kehittäminen.


Katri Viippola, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Profiilikuva Katri Viippola

Varman HR- ja viestintäjohtaja Katri Viippola on uudistaja, joka haluaa muuttaa kuvaamme työelämästä. Hän on HR- ja viestintätöiden lisäksi rakentanut 6 vuotta Varman yritysvastuuta. Tänä vuonna Katri on myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjan suojelija. Päivätyönsä lisäksi Katri toimii Ylen hallituksen varapuheenjohtajana ja Terveystalon sekä Talous ja nuoret TAT:n hallitusten jäsenenä.


Riikka Hagman, Xoompoint Oy

Profiilikuva Riikka Hagman

Riikka on digioppimisen palveluja tarjoavan Xoompoint Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustajista.

Riikalla on yli 20 vuoden kokemus osaamisen kehittämisestä, digioppimisesta ja digioppimisen prosessien suunnittelusta.

Ennen siirtymistä täysipäiväiseksi digioppimisen asiantuntijaksi Riikka on työskennellyt henkilöstön kehittämisen parissa eri toimialoilla.


Sarri Kukkonen, Seppo.io

Profiilikuva Sarri Kukkonen

Sarri on ketteryydestä, organisaatiopsykologiasta ja sisältöjen pelillistämisestä innostunut HRD-ammattilainen, jonka katse on suunnattu tulokselliseen ihmisten ja organisaatioiden kehittämiseen. Pitkä työkokemus media- ja koulutusaloilla on luonut näkemystä osallistavien ja aktivoivien menetelmien hyödystä nopeasti muuttuvissa toimintaympäristöissä. Tällä hetkellä Sarri työskentelee organisaatioiden kehittämiseen keskittyvien oppimispelien suunnittelun tukena, sekä asiakkaiden liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisen varmistajana Seppo.io:ssa.


Jenni Laurikainen, Howspace Oy

Esittelyteksti tulossa pian.


Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista: